Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 11:19 na co do KINA z maluchem?
Witam,
Ostatnio bylam z moim maluchem na filmie Wyprawa na Ksiezyc 3D i jestesmy zachwyceni, mojo 5 letni synek bawil sie doskonale, ja rowniez, bawily mnie dialogi, szczegolnie tych sympatycznych robaczkow tak bardzo spodobal mi sie film, ze postanowilma polecic ten sposob na spedzenie wolnych chwil z dzieckiem fajnie, ze mozna ten film obejrzec we wszysktich kinach w postaci trojwymiaru, bo akurat nie jestem z duzego miasta i bylo to dla mnei utrudnieniem
a na jaki film mozecie mi jeszce polecic dla mnie i mojego malucha??
Mało się robi teraz takich fajnych filmów;).
Na youtube jest spot, ale polecam wybrac sie do kina i obejrzec z okularami. Dzieciaki szaleją, bo wydaje im się, że muszyska latają po sali kinowej.
Połączenie nowoczesnych technologi ze świetną zabawą.
A co do innych filmów to polecam te stare na ktorych się wychowalam, Pokahontaz i Króla LWa
My oczywiście na Shreka się wybieramy. Znaczy to już postanowione - że idziemy. Jeśli chodzi o bajki to faktycznie, niby ostatnio było kilka tytułów ale nie wszystkie nadawały się dla 4-6 latków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum