Ja sobie z n vod wypożyczyłam To skomplikowane, bo wcześniej nie widziałam. Fajna komedia, nie taka głupawa i chyba bardziej dla dojrzalszego widza niż młodzieży. Teraz czekam aż będzie dostępny Avatar, to sobie w końcu obejrzę. Tak wiem, wstyd.
ja wczoraj byłam na "Wszystko w porządku" strasznie się ubawiłam, dobrze zagrany. To co mi się nie podobało w tym filmie to swego rodzaju utopijnie spojrzenie na wychowywanie dzieci przez pary homoseksualne. Praktycznie nie widać w tym filmie żadnych problemów związanych z takim rodzicielstwem, taka Hollywoodzka bajka
Ja widziałem "Kolejny szczęśliwy dzień" – historia dysfunkcyjnej rodziny i trapiących ja problemów. Grają: Ellen Barkin, Ezra Miller, Kate Bosworth i Demi Moore. Inteligentne, skłaniające do refleksji kino. Można zobaczyć na HBO. Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum