Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 13 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 08:37 Ostatnio oglądane
Może zacznę taki temat?
Co ostatnio widziałyście? I jak wrażenia? Warto zobaczyć?
Temat trochę inny od tego co warto polecić, bo nie chodzi mi tylko o nowości, a także o to co można zobaczyć na DVD, Komputerze czy w telewizji
Ostatnio oglądaliśmy "Chalte Chalte" niezły, ale z tych wszystkich bollywoodzkich to raczej nudniejszy. "Jestem przy Tobie" jeszcze niecały, ale póki co super, po prostu wyłam ze śmiechu, chociaż tyle ile widziałam to bardziej przypomina amerykańską niż bollywoodzką produkcję.
Ostatnio się śmiałam, że w Bollywood mają tylko jednego aktora, bo wszędzie gra, ale wczoraj Siostra mnie rozczarowała. Powiedziała, że mają dwóch
No i wczoraj byliśmy w kinie na "Nie kłam kochanie". Adamczyk udowodnił, że ma talent komediowy. I to jaki. Historia jak zwykle banalna, ale urokliwa i urzekająca. Film podobał mi się bardzo i bez zająknięcia polecę. Lekki, fajny, a przede wszystkim polski film. A od dłuższego czasu rzadko mogę z czystym sumieniem polecić jakąś polską produkcję.
Pomogła: 4 razy Wiek: 29 Dołączyła: 12 Lip 2008 Posty: 66 Skąd: woj. łódzkie
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008 20:06
A ja przyznam ze wstydem , że w kinie ostatnio byłam na " Lejdis" ,ale było świetnie , uśmiałam się do łez po prostu , a kolega, który był ze mną wyszedł z miną jakby coś go w pupę ugryzło conajmniej ....
Film świetny
Zasługuje na 5 koniczynek
_________________ By być na szczycie, trzeba na niego wejść!
No i co? Nie ogladalyscie ostatnio nic ciekawego? Ja teraz codziennie ogladam jakis film albo serial bo zainwestowalismy w tv cyfrowa:). Wczoraj obejrzalam Sin city. Nie moj klimat ale przyznaje ze film niezle zrobiony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum