a ja uwielbiam bluesa, ale też chętnie słucham country, roca, no i oczywiście uwielbiam poezję śpiewaną. A ulubione zespoły i wykonawcy to: Dżem no i Rysiek Riedel oczywiście, SDM, Breakout, Janis Joplin, Erik Clapton, Pink Floyd, Krzak, Saxon.Bardzo lubię też flamenco i Paco de Lucia Uwielbiam Cezary Malkiewicz też jest super. :-)
Pomogła: 63 razy Wiek: 37 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Gdynia/Wejherowo
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 10:17
Łatwiej by chyba było mi napisać czego nie słucham. Moje gusta muzyczne wciąz się zmieniają. W przekroju jest wszystkiego po trochu oprócz hip hopu i techno, czyli muzyka poważna, muzyka etniczna, jazz, rock, blues, poezja śpiewana, muzyka filmowa itd. Zależnie od humoru raz lubię sobie posłuchać Antoniny Kszysztoń, a raz Ramsteinu, czasem sobie pośpiewać z Kabaretem Starszych Panów, a czasem wczuć się w Doorsów.
Tyle jest ciekawej muzyki na świecie, że aż szkoda sie ograniczać do jednego stylu.
Wysłany: Czw 22 Maj, 2008 13:27
ja zaznaczylam rock, metal i gothic
w sumie to głownie trash metal, black metal, gothic metal, metalcore i jeszcze emo/screamo. wg mnie bardzo fajna muzyka i wcale to nie jest simple plan ani my chemical romance o ktorych pisza ze to muzyka emo (nie to ze nie lubie simple plan albo mcr, po prostu drazni mnie okreslenie o nich ze to muzyka emo ;P), mimo ze to zwyczajny punkrock albo inne takie. nie to ze naleze do subkultury emo ale po prostu lubie posluchac troszke mniej komercyjnej muzyki bo czesto jest ciekawsza w wykonaniu niz taka co leci w TV.
niektorzy widzac mnie dziwia sie ze takiej muzyki slucham bo wygladem sie nie utozsamiam. nie chodze ubrana na czarno + obowiazkowe glany (mimo ze chcialam miec na zime )
ubieram sie jak mi sie podoba i dopiero w rozmowie ze mna wychodzi ze slucham "rzygow" i "szatanow"
pozdrawiam
_________________ Spotkanie człowieka z kotem czyni człowieka lepszym, a kota gorszym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum