Ja obecnie słucham różnej muzyki, w pracy najczęściej leci radio. Moje gusta muzyczne zmieniaja się w zależności od nastroju. Słucham wolnych, rockowych kawałków, lubie muzykę filmową i polecam tą z filmu "Helikopter w ogniu". Czasem mam ochote na hip hop i R'n'B, innym razem na gotyk, którego kiedyś namiętnie słuchałam. Niesmiertelny dla mnie jest tez polski rock. W kazdej muzyce staram się dojrzeć coś ciekawego. Czasem zwracam uwage na dźwieki, czasem na słowa piosenek. Jestem zdania, ze nie można się zamknąć na jeden nurt muzyczny. A jak jest to u Was?
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Najbardziej lubie pop na rowni z hip -hop-em....( ale takim z sensem) ...a jak mam gorszy humor poprawia mi go muzyka poważna a w szczegolności Bach and Mozart ...a gdy jeste4m wściekla uwielbiam sluchać metal hihi
Bardzo lubię starego dobrego polskiego rocka, w szczególności kocham Republikę. Ale jak jade autem to słucham to co radio zapodaje akurat ;0)))
No i mniej - więcej od 19 tc będę chciała słuchać najwiecej muzyki poważnej ))
ja też różną muze lubie ale od zawsze rock-polski i lubie starocie i romantyczne i to co na topie bo mój syn różności puszcza z neta więc wpada w ucho
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 21:43
Łoj, no to ja polski rock, od zawsze i pewnie na zawsze, wcześniej słuchałam też metalu gotyckiego, ale też black metalu, może ktoś zna "kredki" teraz na metal czasem mnie ochota najdzie :-D lubię też ballady rockowe, muzykę filmową np z "Leaving Las Vegas", Bryan'a Adamsa, Cohen'a, Cranberries i wiele innych zespołów. Miłością z lat dorastania jest Samael i Lake of Tears. A kiedyś był Dezeter i Psy Wojny Moje gusta muzyczne są zróżnicowane, nie przepadam za to za disco, chyba, że z qmpelami raz na 100 lat idę poszaleć na dyskotece A jeśli chodzi o "czarną muzykę" to niektóre kawałki wpadają mi w ucho, ale specjalnie nie przepadam. No i oczywiście Liroy i "Scyzoryk", hehe Kielczanka jestem pełną gębą
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 64 razy Wiek: 24 Dołączyła: 04 Paź 2007 Posty: 44 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 16:29
Różnorodnej.
Jednak moim ulubionym zespołem jest the cranberries
Jakoś tak nie wiem...
Ale mam całą dyskografię
Co do innych gatunków, to lubię Toni Braxton, Mariah Carrey, Whitney Houston, Madonnę (ale raczej te jej stare kawałki), no i co tam jeszcze.
troszke skocznej muzyki typu Benny Benassi.
No i tak to.
Ogólnie jestem otwarta.
Nie przepadam tylko za Heavy metalem i tego typu ciężkimi brzmieniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum