Pomogła: 171 razy Wiek: 33 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 918 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 09:04
a Ja właśnie skończyłam oglądać pierwszy sezon Dextera ,nie spodziewałam się ze tak mnie wciągnie ten serial , męża zresztą tez hehe pewnie drugi sezon obejrzymy w 3 dni ...jak dzieci pozwolą .
kurde a mnie to nie wciagnelo ani ciut ciut
mialam ze trzy podejscia ale po dluzszej chwili juz czytalam gazete albo zapalalam fajke
nafing speszyl for mi
A mnie ten serial uzależnił. Obejrzałam wszystkie cztery sezony. Czwarty chyba jeszcze leci na nFilmie. I teraz co... odliczam czas do jesieni, do premiery piątej serii. Jak ploty niosą ma być ostatnia, choć przyznam że po zakończeniu 4 sezonu to nie wiem, czego się spodziewać.
Ja również uzależniłam się od Dextera, ten facet jest niesamowity! Jest bacznym obserwatorem, świetnym strategiem, a jednocześnie czasami jest tak słodko nieporadny w normalnych, życiowych sytuacjach. Obejrzałam 4 sezony i z niecierpliwością czekam na następny.
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum