Madzialenna, dzięki wielkie To jak juz Hania spi, więc moę ogląać spokojnie ... A wczoraj tu z Wami siedziałam zamiast Housa oglądać i doskonalić swoją wredotę
a ja ostatnio z sentymentu do serialu przeczytałam książkę Hugh'a Lauriego - "Sprzedawca broni". Chciałam sprawdzić czy jest takim samym dobrym pisarzem jak aktorem i powiem Wam, że się nie zawiodłam
Pomogła: 27 razy Wiek: 28 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 97 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 18:39
My z mężem jesteśmy jego zagorzałymi fanami poprostu pożarliśmy pięć sezonów jesteśmy na szóstym ale odcinki się skończyły teraz czekamy na jeden raz w tygodniu
powiem szczerze szósty sezon mnie zaskoczył polecam !!!!!
No teraz szósty sezon w tv u nas leci prawda? A ja czekam aż siódmy sezon pojawi się w nserialach, bo zapowiadany jest premierowy pierwszy odcinek na początek października. Wiem, że co bardziej gorliwi to pewnie ściągną ale ja sobie poczekam. A House teraz tak popularny, że nawet moja mama ogląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum