Dr Gregory House - cyniczny, lecz zarazem błyskotliwy i przenikliwy diagnosta, cieszący się w środowisku medycznym opinią szaleńca i wichrzyciela.
Kolejne przypadki, które trafiają w jego ręce tylko potwierdzają, jego niezrównoważenie oraz doskonałość w tym, co robi.
Jak można Go nie kochać?
ja też na początku nie mogłam... zawsze przełączałam, jak tylko widziałam, że to to...
dopóki kiedyś przez przypadek nie zostawiłam AXN włączonego i się czymś zajęłam...
jak usłyszałam te jego teksty, to normalnie od pierwszego wejrzenia ale to tylko dlatego, że jest dla mnie wzorem wredności
ja też na początku nie mogłam... zawsze przełączałam, jak tylko widziałam, że to to...
dopóki kiedyś przez przypadek nie zostawiłam AXN włączonego i się czymś zajęłam...
jak usłyszałam te jego teksty, to normalnie od pierwszego wejrzenia ale to tylko dlatego, że jest dla mnie wzorem wredności
kurcze ,no to bede musiała sobie kilka obejrzeć ,może u mnie też zaskoczy
_________________ [img]http://www.suwaczek.pl/cache/be79c88b13.png[/img]
NINA ur.16.02.2006-zm.7.10.2006-BARDZO TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ KRUSZYNKO
Ależ o jest rewelacyjny,. Na początku nie za bardzo chciałam oglądać, ale mieszkaliśmy z mężem w kawalerce a on fan serialu ciągle go oglądał no i raz, drugi, trzeci i uwielbiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum