witam Dziewczyny
mam pytanko dotyczące serialu Majka
nie oglądałam od początku i nie wiem dlaczego Michał decyduje się na inseminacje, a nie "tradycyjnie" stara sie o dziecko?
dzieki Laseczki, bo myslałam,ze przegapiłam ten watek. próbowałam znalexc w necie info, ale nie ma nic
a wogóle jak sie Wam podoba ten serial?? Mnie nawet nawet tylko jakoś za wolno ta akcja sie toczy
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2531
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 20:08
Madzialenna napisał/a:
a wogóle jak sie Wam podoba ten serial?? Mnie nawet nawet tylko jakoś za wolno ta akcja sie toczy
Brzydula bardziej mi sie podobała, ale ten serial tez nie jest zły.
Gdzieś w gazecie czytałam że będzie tylko 77 odcinków wiec za długo nie poleci ten serial.
Ogólnie jest ok
Pomogła: 369 razy Wiek: 30 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 3315 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 22:48
Cytat:
tylko jakoś za wolno ta akcja sie toczy
ja tez tak jakoś
madziunia:) napisał/a:
mnie na początku ona denerwowała, ale później normalnie zachwycona byłam jej tekstami, zawsze poprawiały mi humor
dokładnie, mi też ejj teksty sie podobały
jak mój D. zaczął oglądać, niby pod pretekstem , że ja oglądam, potem mi mówi że u niego w pracy chlopy ( a pracuje w większości z facetami) oglądają bo niby żony patrzą , ale znali kązda z postaci po imennniu to lałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum