Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 16776957 Skąd: UE
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 19:14
niestety póki co to na zachdnim HBO, ale można ściągnąć. W Polsce będzie na HBO z początkiem 2009. polecam
"True Blood" to serial oparty na serii książek "Southern Vampire" napisanych przez Charlaine Harris, która jest również jego współscenarzystką. Reżyserem oraz pomysłodawcą serialu jest Alan Ball, człowiek wielokrotnie nagradzany, m.in.: Oscarem, Złotym Globem, nagrodą BAFTA za "American Beauty" oraz kilkakrotnie Emmy za (przez wielu nazywany już kultowym) serial "Sześć stóp pod ziemią".
Akcja serialu rozpoczyna się w 2 lata po ujawnieniu się wampirów oraz wynalezieniu przez Japończyków syntetycznej krwi, dzięki której wampiry nie muszą atakować ludzi i wysysać ich krwi. Główną bohaterką jest kelnerka - Sookie Stackhouse z małego miasteczka Bon Temps w Luizjanie, która posiada zdolności telepatyczne. Pewnego dnia poznaje w barze, w którym pracuje, wampira Billa, dzięki któremu będzie mogła lepiej poznać mroczny, wampirzy świat. . Sookie najlepiej czuje się w jego towarzystwie i bynajmniej nie dlatego, że nie potrafi czytać w myślach wampirów...
OkoVi, sciagnęłam sobie 12 odcinków ,całą pierwszą serię ,jest REWELACYJNY, RAZEM z mężem obejrzelismy w ciagu jednego dnia wszystkie odcinki,od 15 do 1 w nocy,już nie moge się doczekać 2 serii
_________________ [img]http://www.suwaczek.pl/cache/be79c88b13.png[/img]
NINA ur.16.02.2006-zm.7.10.2006-BARDZO TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ KRUSZYNKO
Ja to po prostu wchłonęłam pierwszą i drugą serię. Teraz czekam na 3 sezon, podobno ma być na jesień. Wiem, że w necie pewnie można ściągnąć ale wolę oglądać na telewizorze w dobrej jakości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum