Wasze ulubione seriale to? Ja nie znoszę polskich seriali, nie lubie tych rodzinnych tasiemców;) Ubóstwiam natomiast dr Housa- za dowcip, Medium za paranormalny klimat oraz Zabójcze umysły (teraz tez Zabójcze umysły: Okiem sprawcy) za najlepsze zagadki i cikawe sprawy. Jakie i dlaczego seriale lubicie?
Lubię "Dr Housa" wręcz uwielbiam za całokształt, oglądam też "Supernatural" (Nie z tego świata) w sumie nie wiem czemu bo do końca nie wiem czy mi się podoba czy nie, ale chyba tak skoro wciąz wracam. Bardzo lubiłam też "Lost"-ów, choć pierwsza seria mnie zniechęciła, potem było fajnie, tylko zakończenie beznadziejne. No i zaciekawiło mnie "4400" ale urwali i nie wiadomo co byłoby dalej.
Housa za caloksztalt-uwielbiam ten zlosliwy sarkazm w co drugim zdaniu i to jak z niczym nie moze przejsc do porzadku dziennego tylko analizuje kazde slowo,zdarzenie itd.Swir-ale pozytywny:)wlasnie zaczelam 8 sezon
Ja śledzę teraz "Luck" i "Zakazane imperium". Świetne seriale. A dzisiaj się szykuję, bo dzisiaj startuje: "Iluminacja" – serial o autodestrukcyjnej czterdziestolatce, która po załamaniu nerwowym próbuje odbudować swoje życie. Dzisiaj rusza na HBO, emisje po dwa odcinki. Serial zapowiada się obiecująco.
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 13:44
z polskich pokochalam "przepis an zycie"
[ Dodano: Pią 20 Kwi, 2012 13:51 ]
tomm napisał/a:
"Iluminacja" – serial o autodestrukcyjnej czterdziestolatce, która po załamaniu nerwowym próbuje odbudować swoje życie. Dzisiaj rusza na HBO, emisje po dwa odcinki. Serial zapowiada się obiecująco.
"Iluminacja" jest bardzo fajne i myślę, że kobietom bardziej się będzie podobać niż mnie - facetowi, bo w tym serialu są bardzo ważne emocje. Mnie teraz wciągają akcje w stylu "Spartakus" i "Gra o tron".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum