Ja używam kremów z Ziaji i polecam,dobrze nawilżają skóre i są różne rodzaje ja używam teraz słonecznikowego p.zmarszkom
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
ja tez jestem zwolenniczka Ziaji, w tej chwili uzywam na dzien kremu na problemy z naczynkami a na noc "100" pielegnacji, jestem z nich bardzo zadowolona
Ja ze względu na to, iż mam bardzo wrażliwą cere tzn skłonność do alergii przy nieodpowiednim kremie polecam kremy Faberlic na bazie tlenu. Ostatnio wyszła też nowa seria liiv z Avon. Wypróbowałam i teraz już będę sobie kupowała. Bardzo delikatny, nie pachnie intensywnie.....rewelacja...zero krosteczek i uczulenia
ja tez jestem zwolenniczka Ziaji, w tej chwili uzywam na dzien kremu na problemy z naczynkami a na noc "100" pielegnacji, jestem z nich bardzo zadowolona
i ja rowniez polecam produkty z ZIAJI :-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum