Ja też wypróbowałam Iwostin i jestem bardzo zadowolona. Lubię zmieniać kremy, uzywam takich do cery wrażliwej i jak na razie na plus (poza Iwostinem) są: kosmetyki Eris, Oriflame, Avon, Eveline.
Pomogła: 54 razy Wiek: 34 Dołączyła: 12 Lis 2007 Posty: 287 Skąd: 3 city
Wysłany: Sro 14 Lis, 2007 18:14
..u mnie sprawdza sie wszystko co firmy NIVEA..
..ale przywoże oryginalne z niemiec..
..ja i wiele moich znajomych przekonałyśmy sie że są duzo lepszej jakości..
..nawet zapach jest inny..przyjemniejszy....a cena ta sama...
widze ze duzo dziewczyn uzywa avon-u..ja mam o nich zle zdanie to sa kosmetyki co nie pomoga a moga zaszkodzic...bardzo uczulaja....ja bardzo lubie kosmetyki z firmy loreal i YR oraz vichy.ostatniu uzywam kremu Pulana z drobinkami złota(ma konsystenje zelu i wyciag z herbaty)jest rewelacyjny!!!
http://allegro.pl/item291...uper_cena_.html
u mnie na topie od wiekow jest vichy normaderm. Boje sie wyprobowywac inne. Jestem z nim tak emocjonalnie zwiazana, ze gdyby go przypadkiem wycofali z rynku, chyba bym umarla
ja zawsze kupuje krem, który jest dopasowany do mojego rodzaju cery.a że mam skórę wrażliwą a właściwie to alergiczną to używam tylko specjalistycznych dermokosmetyków, które mogę kupić tylko w aptece.i muszę powiedzieć, że baaardzo mi pomagają
ja zaczęłam testować normaderm vichy,
dostałam próbki na akcji dni zdrowej skóry, po badaniu stanu cery przez lekarkę wyszło mi że mam cerę odwodnioną i dostałam kilka porad no i te próbki, używam od soboty i już widać pozytywne efekty, jak skończę próbki to kupię sobie całe opakowanie tego kremu
A ja zawsze miałam problemy z cerą. Bezustannie walczyłam z suchymi placami na policzkach. Nie pomagały wizyty u kosmetyczki, ani żadne peelingi. Gdy zaczęłam używać krem intensywnie nawilżajacy Optimals Hydra Energy firmy Oriflame problem z nikł rtaz na zawsze Z czystym sumieniem moge polecić ten kosmetyk.
ja niestety mam zbyt wrazliwą skórę na kremy typu nivea, czy garnier...od razu skóra mnie szczypie, jest sciągnieta.ja mam też głównie suche policzki i aktualnie testuję Biodermę dla skory odwodnionej.zobaczymy ;)
ja nie wyobrazam sobie zycia bez dobrego kremu nawilzajacego.
to dla mnie podstawa.
smaruje nim twarz od razu od wyjsciu spod prysznica bo lepiej sie wchlania wtedy.
poki co moj krem sprawdza sie super ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum