Ostatnio zdradziłam bambino dla LIRENE AQUA krem bioaktywny nawilżajacy przeciwrodnikowy na noc super i jestem mile skoczona cera nawilzona delikatna .polecam
A który jest najlepszy waszym zdaniem na zimowe spacery, na momenty w których nasza skóra narażona jest na działanie destrukcyjne mrozu i zimnego wiatru
ja również lubię kremy nivea i tak jak pisałam używam soft. choć ten zwykły niebieski krem jest również fajny tylko bała bym się go używać w mroźne dni bo on zawiera dość dużo wody.
Miałam z Yves Rocher, ale zaczął mnie podrażniać :( Teraz ratuję się oliwkowym z Ziai (świetnie nawilża, ale i natłuszcza, więc na dzień do pracy to tak nie bardzo), ale nie mam pomysłu, co dalej. Mam suchą skórę :/
[ Dodano: Sob 13 Gru, 2008 00:40 ]
Dwa dni temu kupiłam sobie regenerujący krem Nivea Visage na noc do cery wrażliwej i suchej i do dwóch użyciach stwierdzam, że jestem zadowolona Buźka rano jest super gładka i miła w dotyku, żadnego uczucia ściągnięcia. Polecam.
_________________ When I dream I dream of your lips
When I dream I dream of your kiss
When I dream I dream of your fists
Your fists... Your fists
cera sucha po czydziestce
dla mojej cery nawilżające i pierwsze zmarszki
kremy Daxa super, Nivea
Vichy mnie uczulały
teraz używam Loreal Derma Genesis
i narazie jestem zadowolona - dobrze się aplikuje, fajne rozsmarowuje, twarz jest rozjaśniona i bardziej sprężysta - jędrna skóra Nie jest chyba moocno nawilżający, ale nie mam poczucia wysuszonej skóry cały dzień nawet w klimatyzowanym pomieszczeniu także plus
:icecream: A który jest najlepszy waszym zdaniem na zimowe spacery, na momenty w których nasza skóra narażona jest na działanie destrukcyjne mrozu i zimnego wiatru
tez jerstem ciekaw ajaki na dór na mróz uzywacie bo niby z wodą nie powinno uzywac sie kremów.
ja jakoś nie mam pomysłu i podkaradam małemu bambino.
hmm, raz mowia ze nie powinno, a raz, ze powinno...a moze poprostu kupic taki krem gdzie napisane jest, iz jest on na zime? Sprobowac czy bedzie odpowiadal...
Ja do twarzy używam tego najzwyklejszego kremu nivea. Obowiązkowo codziennie rano i wieczorem. Dzięki Bogu, nie mam większych problemów ze skórą (odpukać)
_________________ Czym sen dla ciała, tym przyjaźń dla ducha - odświeża siły.
Dla mnie najlepszym kremem do twarzy są filtry przeciwsłoneczne - takie tłuściochy, nie dość,że super nawilżają, chronią przed mrozem to jeszcze chronią przed promieniowaniem słonecznym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum