Ja ostatnio "podkradam" kremy mojej mamy Chciałam zobaczyć czy eliksir do cery dojrzałej Anew Ultimate Avonu jest rzeczywiście taki rewelacyjny - fakt - bardzzzzzzzzzzzo fajny kosmetyk - zastanwiam sie czy nie kupić sobie
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 21:20
Lusia napisał/a:
Ja ostatnio "podkradam" kremy mojej mamy Chciałam zobaczyć czy eliksir do cery dojrzałej Anew Ultimate Avonu jest rzeczywiście taki rewelacyjny - fakt - bardzzzzzzzzzzzo fajny kosmetyk - zastanwiam sie czy nie kupić sobie
Linia kosmetyków anew avon jest bardzo dobrym wyborem tylko trzeba dobrać kosmetyk odpowiedni do swojego wieku.
Dla Ciebie polecam Anew Rejuvenate
jest to linia kosmetyków przeznaczona dla kobiet około 30 roku życia ( lub/i ) z pierwszymi oznakami starzenia.
witam, wlasnie sobie czytam o kremach i widzę, ze nivea jest najpopularniejsza, tez jej długo używałm, nivea visage, ale teraz zmianiłam krem na nuxe nirvanesque, to na pierwsze zmarszczki mimiczne, dostałam też kilka próbek peelingu i maseczki, są super, w 100% naturalne i ekologiczne, żadnych podrażnień, skóra gładka i nie świeci się, mozna używać na dzień i na noc, polecam
do swojej cery mieszanej używam kremów z mary cohr bardzo fajny jest oczyszczający krem matujący reguluje wydzielanie sebum skóra nie błyszczy się ale jest nawilżona.
Ja tam jeśli idzie o produkty nivea to nie pieje z zachwytu...
Szczerze nie przepadam za ich kremami i chętniej sięgam po inne marki.
Co do wspomnianej Anew Ultimate Avonu to też nie mam najlepszych doświadczeń. Trochę tych kremów już wypróbowałam i szczerze nadal szukam... trafiłam ostatnio na markę merino i coś mi się wydaje, że mają całkiem fajne produkty. No ale nie mam żadnych info z pierwszej ręki o nich - może któraś z was miała styczność z ich kosmetykami?
Ja nadal jestem na etapie poszukiwań idealnego kremu. Używałam już wielu i niestety z żadnego nie byłam do końca zadowolona, także moje poszukiwania trwają nadal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum