To ja polecam dziewczetom ze sklonnosciami do przesuszania sie krem z serii AA z algami niebieskimi i witaminami A,B,C,E. Jest naprawde super. Godny polecenia jest tez czerwony krem z Garniera, za to odradzam kremy z neutrogeny.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 16:50
U mnie cera szybko się przyzwyczaja i ciągle muszę coś zmieniać. No ale do kremu nawilżającego Garnier czysta skóra zawsze wracam, bo mi najlepiej służy, zwłaszcza wiosną i latem:) Gorzej zimą bo wtedy trzeba bardziej natłuścić buźkę i garnier się nie sprawdza :( a wiele kremów sprawia, że się świecę jak nie wiem co.
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 51
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 16:53
Ja również używam Nivea Soft. Moim zdaniem świetnie nawilża, a jak stosuję go rano to później fluid się ładnie rozprowadza- to znaczy, że nie jest "tłusty"(czyli oszukany jak większość kremów nazywanych mianem "nawilżających"):)
no to ja tez dopisuje sie do fanek garniera czysta skora regina, na zime fajny jest kremik "zimowy" z Yves Rocher
wklejam linka na stronke YR http://www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=210 ten drugi od góry
Mój faworyt to multiregenerujący krem z serii Dermika Lipidea i równiez Dermika Meritum daje radę :-D
Z racji tego że mam bardzo suchą a nawet odwodnioną skórę staram się uzywać kremów dobrych a w miarę rozsądnej cenie..
Dermika spełnia te wymagania jak na razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum