Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 14:12
Marti, w każdym szpitalu trzeba sciągnąć ;)
nawet pomalowanych swoich nie można miec...
musisz miec swoją naturalna płytkę na wierzchu - w razie gdyby coś się działo - najpierw po płytce paznokciowej widac
czyli że żelowe najlepsze wynika z Waszych wypowiedzi :->
Mnie się baaardzo podobają długie i zadbane paznokietki,niestety natura uraczyła mnie potwornie rozdwajającymi się ogryzkami :evilmad:
Tipsy akrylowe miałam dwa razy - pierwszym razem odpadły po tygodniu a drugim razem robiłam do Ślubu..Trzymały się trochę dłużej
A jak cenowo wyglądają te żelowe?? Droższe niż akrylowe??
Kini@,gdzieś można zobaczyć TWoje projekty pazurkowej sztuki zdobienia?? :-D
Kiniu tez chciaalbym zobaczyc fotki pazurkow jakie robisz a mam taka prosbe moze napisalabys taki mini poradnik jak krok po kroku ladnie sobie pomalowac paznokcie np. frencz albo jakis prosty wzorek bylabym wdzieczna i za pokazanie tego na jakis fotkach z gory dziekuje
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 09:52
Lauretta napisał/a:
A jak cenowo wyglądają te żelowe?? Droższe niż akrylowe??
cena jest raczej podobno w zależności od salonu czy osoby wykonujace paznokcie
Lauretta napisał/a:
Kini@,gdzieś można zobaczyć TWoje projekty pazurkowej sztuki zdobienia??
nigdzie nie wystawiam w necie - robię fotki tak dla siebie;)
lampka napisał/a:
moze napisalabys taki mini poradnik jak krok po kroku ladnie sobie pomalowac paznokcie np. frencz albo jakis prosty wzorek bylabym wdzieczna i za pokazanie tego na jakis fotkach z gory dziekuje
postaram sie pokazac mniej wie cej jak sie to robi:)
sorki ze tak długo tu nie zagladałam milkicja, masz bardzo ładną płytkę paznokcia:) i ładny wzorek:)
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
A ja sobie założę w marcu ale akrylowe.
Miałam kiedyś żelowe i jak coś wzięłam nie tak to mi paznokieć odleciał :-? a jak miałam akryl to nic mi się nie działo
I jak pozostałe dziewczyny-czekam na jakieś foty :grin:
kurcze lenka ale a myslałam ze chcecie wzorki do malowania.....
też ale bym chciała zobaczyć co teraz się wtapia w paznokcie bo ja wzorki wtapiane lubiem bo są trwałe i wygodne,a malowane se też zobacze bo jeszcze pewna nie jestem czy se założe tipsy bo mam swoje oki-rosną długie i się nie łamia tylko lakier tak krótko się trzyma
Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 10:45
tak jak obiecałam wklejam "malowanki" na pazurki i na tipsy
od razu przepraszam za akość zdjęć i wykonanie;) ale robiłam to na szybko w czasie kiedy Oli spaŁA;)
generalnie wszystkie kreski które robię lakierami ni emuszą byc idealnie proste bo w efekcie koncowym i tak nie bedzi etego widac:)
wiec jak weam sie zrobi niech tak zostanie i nie muszą byc idealnie równe moze byc jedna cieńsza druga grubsza:)
rozmazujemy igłą lub wykałaczką
i nalepiej w lukach które powstają po przeciągnięciu wykalaczką - na końcu pomalowac lakierem z brokatem
ja na fotkach nie malowąłam bo nie czekałam az wzorek wyschnie
aha i najważniejsze - wszytkko rozmazujemy na MOKRYM lakierze
na suchym sie nie rozmarze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum