_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
kinia, a może mi też byś pomogła. Zawsze miałam ość ładne paznokcie, właściwie frencza miałam bez robienia, różowa płytka i białe końce, ale teraz zrobiły się te końce takie przeźroczyste i cała płytka jakaś taka matowa. Po porodzie było OK, ale potem coraz bardziej zaczęły brzydnąć. Możliwe, że to przez karmienie, sama nie wiem, pewnie czegoś brakuje bo i te białe plamki sie robią. No i czym to mogę smarować, żeby wróciły do normy. Kiedyś miałam taka super odżywkę w tubce Vipery, ale jest teraz nieosiągalna.
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 10:45
kirsten, to byc moze przez karmirnir wlasnie
a białe plamki na paznokciach maja wiele powodów wcalne nie musza byc z braku witamin
ale skoro móiwsz ze zawsze były ok to moze to przez nieurozmaiconą diete wlasnie
ale czego Ci może brakowac to pojęcia nie mam...
kirsten napisał/a:
Kiedyś miałam taka super odżywkę w tubce Vipery, ale jest teraz nieosiągalna
widocznie mialaś super paznokcie bo tak naprawde ta odzywka wcale nie była dobra...
jesli pazurki były ok to nie odzywka im pomagała tylko natura;)
Dzięki za odpowiedź, to muszę poczekać aż sie zregenerują, w sumie jest coraz lepiej, ale chciałam je ogarnąć przed kolejną ciążą co by ich całkiem nie stracić
nie zmieniając wątku to tak, już nie tylko planuję 8-)
Ja bardzo lubie malować sobie dekoracyjnie paznokcie, niestety nie mam na to czasu bo zanim to wszystko wyschnie to albo trzeba iść spać albo młody wstaje. A mój ulubiony wzorek to ukośne trzy kreski przez cały paznokieć, nie mam niestety zdjęcia.
nie no, aż tak nie, na razie plany zmieniły sie w starania i teraz to kiedy Bóg da, w tym miesiącu nam poskąpił potomkiem lub potomką, może teraz się uda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum