Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 19 Lut, 2008 14:23
Domana napisał/a:
pomyślałam ze samemu to cięzko se załozyć
cholernie ciężko ale wstyd robic pazurki i prosic kogos o załozęnie:) choc czasami tak robię bo nie wyrabiam z opiłowaniem ich 0 skórki cierpią i to bardzo
leje z ciebie Kiniaku i podziwiam bo pierwszy raz słysze że se ktoś sam tipsy robi :clap2: :clap2:
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
kinia, napisz mi jaki ty żel jednofazowy używasz bo ja mam jakis chyba do bani bo juz po raz koleny zdażyło mi się że zmywam niejscami go zmywazem potem nakładm jeszcze raz i złazi
a jak robie podkładowym, budującym i wykańczającym to mi się nie zdazyło ale zdazy mi się pomieszać słoiczki
więc wolałabym jednofazowym robic
a te ostanie kupiłam całym zestawem zlampą na prube bo nie wiedziałam czy się naucze robic
dziewczyny jutro mi przychodzi zestaw zlee plus lampa nigdy nie robilam pazurkow jak myslicie da sie nauczyc jakos takos? samemu??na kims rzecz jasna
pewnie bede tu czestym gosciem z zapasem pytan........
zaczynam w iec:
jak sie naklada tipsa bo napisane jest zeby ta czescia najjasniejsza ok rozumiem tylko ze moja plytka paznokciowa:) jest małai tiops mi wlazł na cała płytke co teraz?
kiedy ozdoby ? przed zelem do zelu po zelu??
trudne sa rysowane kwaitki??
[ Dodano: Czw 17 Kwi, 2008 19:27 ]
co ja mam teraz zrobic z tym paznokciem gdzie tips przykrył płytke?
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1436 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 20:52
Pyrka napisał/a:
same krzyżyki widzę...
a bo chyba voilą wstawiałm a tam po jakims czasie znikaja fotki - obiecue jak pozmniejszam to wkleje coś nowego
trolka, nie moze ci tips przykryc całej płytki - jesli tak jest musisz go spiłowac trak by przykrył tylko połowę (obgryzasz paznokcie?)
trolka napisał/a:
kiedy ozdoby ? przed zelem do zelu po zelu??
na podkład ale pod arstwę buduąca
trolka napisał/a:
trudne sa rysowane kwaitki??
nie trudne ale to nie do zatapiania pod żel - tylko d malowania na gotowym wykonanym do końca tipsie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum