No i właśnie nie mam pojęcia czym nakładać ten brokacik
Bo jak nakładam to nie wychodzi mi tak równo!
A np chciałabym położyć sobie 2 kolorki jak miała usia na zdjęciach z tej stronki
Powiedzcie mi czym nakładacie brokat że macie tak pięknie i równiutko????
pędzelkiem!
kurczaczek napisał/a:
Ja wiem, ale chciałabym wiedzieć czy macie taki żel czy po prostu na żel nakładacie brokat i do lampy wkładacie łapki czy jak?
Bo ja mam osobno zel i osobno brokacik
możesz nakładać osobno, najpierw żel lub akryl a na to brokat, albo od razu zmieszać brokat z akrylem lub żelem i nakładać taką masę, lub też są w sprzedaży żele i akryle z brokatem.
kurczaczek napisał/a:
Bo jak nakładam to nie wychodzi mi tak równo!
ćwicz i jeszcze raz ćwicz kciuki
kinia, znalazłam na youtube, fajne kwiatki akrylowe robi Liliya:
Kochane Kobietki..
Ja też zajmuje się pazurkami i chętnie pomogę ,doradzę,a nawet zrobię..;) Zajmuje się pazurkami od dwóch lat..generalnie jestem samoukiem,ale podobno nie idzie mi źle..:) Pracuje głownie w akrylu.Wiekszosc klientek mam akurat na długie szponki i te sa moimi popisowymi...aczkolwiek duzo pan robi krótkie..nie wiem co uda mi sie tu wkleic,ale pochwale sie troszke tym co mam w swoich osobistych zasobach zdjeciowych..;)
[ Dodano: Wto 22 Wrz, 2009 23:29 ]
jakosc zdjec wyszła straszna..:/ jak "nabiore tu mocy urzedowej"podeśle link..
_________________ ..najważniejsze to być bestsellerem w codziennej prozie zycia..
zyje sie normalnie..:) gorzej jest juz bez nich..no i dzieki za podpowiedz bo juz sie zestresowałam ta jakościa..;)
P.S:te mam obecnie..z wtopionymi muszelkami z nad Bałtyku..:)
IMG_2346_(1152_x_1728).jpg
Plik ściągnięto 47 raz(y) 94,76 KB
IMG_2347_(1140_x_760).jpg
Plik ściągnięto 31 raz(y) 117,9 KB
IMG_2342_(1140_x_760).jpg
Plik ściągnięto 29 raz(y) 135,51 KB
_________________ ..najważniejsze to być bestsellerem w codziennej prozie zycia..
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009 08:25
ja tez robie paznokcie ale racezj "na codzień" - mało mam takich extrawaganckich klientek....
zreszta nie mój typ robienia pazurków wiec ttez jak klientka prosi o doradzenie ( a wiele prosi) to doradzam takie zwyczajne do noszenia codziennego
ale kazdy ma inny gust
moje drogie Panie..krotkie tez produkuje..:) bo moje klientki rowniez pracuja i maja dzieciaczki..długi pazur za to zawsze jest polem do popisu,i mi jako osobie ktora lubi sie w to pobawic daje szersze mozliwosci..:) co do podciągania portek..hihi..wszystko z czasem przestaje byc problemem,a staje sie codziennoscia..:) obecnie pomagam kolezance w jej sklepie z ubrankami dla dzieciatek..mamy ktore mnie odwiedzaja sa w szoku-i na widok pazurkow,jak i na fakt jak sprytnie sobie z nimi radze..:D a o tym sklepie jeszcze wam opowiem,ale to w innym wątku..;)
059.JPG ..te pazurki to naturalne paznokcie klientki utwardzone jedynie akrylem (vitakryl)..dla wygody zatopiłam delikatne ozdóbki..:)
Plik ściągnięto 57 raz(y) 28,15 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum