Wysłany: Sob 02 Maj, 2009 22:47 FARBY SZAMPONY KOLORYZUJACE
Które szampony koloryzujace czy farby z jakiej firmy polecacie a jakie odradzacie.
Zastanawiam sie nam pofarbowaniem włosów i jestem ciekawa waszej opinii.
w markecie nie
ale we fryzjerskich napewno sklepach kupisz lub w necie sprawdz
[ Dodano: Nie 03 Maj, 2009 19:41 ]
farby ce -ce sa duze i wydajne tylko trzeba do niej dokupic wode utleniona 6 procentowa lub 9 w zaleznosci od koloru .ja zaczelam je uzywac odkad moja kumpela zaczela w zakładzie na nich pracowac i naprawde rewelka
A z tych marketowych polecam Loreal'a, stosowałam rózne, ale ta firma przoduje. Maja ułatwiające nakładanie farby na włosy aplikatory i po nich włosy są przyjemne w dotyku. Zdecydowanie zraziłam sie do Wella.
Ja tez polecam Loreal Recital albo Preference (chyba tak to sie pisze). Uzywam ich od dluuuugiego czasu i jestem zadowolona. A Casting rzeczywiscie jest do kitu. Dobrze nie pokrywa i szybko sie zmywa.
a ja polecam farby Sexy Hair.Podobnie jak Ce-ce nabywa sie je w sklepie fryzjerskim(aczkolwiek nie wszedzie sa!)albo sprobujcie na necie.Ja akurat miałam do nich dostep poprzez prace w salonie..ale szczerze polecam.Kolor trzyma sie długo,włosy sa swietne w dodytku a kolory na prawde soczyste..:) piekne odcienie rudych i czerwieni,extra brązy..cos pieknego..
_________________ ..najważniejsze to być bestsellerem w codziennej prozie zycia..
ale o co dokładnie chodzi?
znaczy maszs blond i chcesz inny blond,
czy masz blond i chcesz ciemne
czy masz ciemne i chcesz blond?
Bo z jasnych na ciemne spokojnie można Loreal'em
Z ciemnych na ciut jaśniejsze również, jak chcesz rozjaśnić to juz nie farba tylko rozjaśniaczem
no a z blon na inny blond to tym bardziej Loreal
A z Lorealów używałam na prawdę różnych i szamponów i farb i zawsze z efektu byłam zadowolona, no a przede wszystkim z nakładania bo fajna konsystencja i w takim pojemniczku, że farbuje włosy sama, a mam takie do ramion. Kiedys miałam do pasa i też udawało mi sie samej, tylko wtedy tylko szampony używałam.
Mi loreal nie służył po prostu bardzo szybko zmywał sie i tracił kolor.
z 3 tyg.temu pofarbowałam palette 24 mycia czekoladowy brąż podobny kolor do mojej natury i jestem super zadowolona .Mma ładny kolor wypłukuje sie powoli po całości i nie mam odrostów jak na razie,I wkieszeni 2/3 kasy.
Ja mogę polecić farby do włosów firmy Marion kosmetyki. Używam ich już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Włosy nie sa zniszczone. Proteiny z ryżu i jedwabiu chronią włosy już w momencie farbowania ich. Siwe włosy pokrywają się doskonale i trwale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum