Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Fryzjer/ka godny/a polecenia ...
Autor Wiadomość
karolajna1 
Niby jEst a Nie mA
kAROLINA

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 12:27   Fryzjer/ka godny/a polecenia ...

Co Wy na to, żebyśmy wymieniały się swoimi opiniami na temat naszych fryzjerów oraz na temat salonów, do których już nigdy więcej nie wrócimy ???

Od ponad trzech lat wiernie oddaję swoje włosy pod opiekę pani Marcie z salonu Stylissimo przy Rondzie ONZ w Warszawie. Pamiętam dokładnie wygląd moich włosów w dniu, kiedy pierwszy raz pojawiłam się w salonie. Obraz nędzy i rozpaczy, a po ok. trzech godzinach, nowy kolor, nowe cięcie ... i ja czułam się jak nowo narodzona. Tak jest do dziś ... Chcę dodać, że poza mną do pani Marty chodzą cztery moje przyjaciółki, moja mama, mój tato i mój mężczyzna :) Dlatego zdecydowanie polecam, a właściwie polecamy :)

Nie przypominam sobie żadnych przykrych przeżyć po wyjściu od jakiegokolwiek fryzjera, dlatego też nie mam żadnej czarnej listy salonów fryzjerskich ;)

Pozdrawiam,
Karolina

Marcelka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sob 12 Gru, 2009 18:10   

Good idea! Ja niestety zazwyczaj po wizycie u fryzjera przylizuję, przyklepuję i żałuję, że się znowu dałam skusić na jakieś "modne cięcie", dlatego już całkowicie rezygnuję z tzw osiedlowych usług i wolę trochę zainwestować, niż potem psioczyć na "panią Kasię". Serdecznie polecam zatem: Profesionalnych stylistów fryzury w Krakowie, Warszawie i Łodzi, i może w innych miastach też, ale skłamać nie chcę, nie wypada przecież :)

Odpowiedz do tematu