mozna to cudo kupic na allegro ale np u mnie w Kielcach jest tez w hurtowniach fryzjerskich ale drozej
wiem ze jeszcze jest dobre z loreala takie mleczko specjalnie do prostowania wlosow ale to tez z profesjonalnych, pozniej podam Wam dokladna nazwe
Ja od kilku lat kupuję JEDWAB W PŁYNIE. obecnie mam firmy UNA, ale w sklepach fryzjerskich są też innych firm. Polecam też kupić w takim sklepie odzywkę z jedwabiem-do spłukiwania. To kosmetyki dla salonów fryzjerskich, więc są w DUŻYCH 1l butlach. Jednak taka buteleczka starczy Wam na jakieś 6 miesięcy. W Kaliszu kosztowała ostatnio np. 44zł. Włosy mniej wypadają po tych odżywkach. :-D
ja polecam nabłyszczacz ze swarzkopfa o nazwie got2b ślicznie pachnie,lekko utrwala i nabłyszcza.Super sprawą jest nowość ze schwarzkopfa,,serum,,do prostowania włosów które chroni je przed temperaturą sprawia że się nie puszą i chroni przed wilgotnym powietrzem np gdy pada.Włosy są miłe i jedwabne polecam
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Pomogła: 764 razy Wiek: 30 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 18327 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 09:01
ja uzywam jedwabiu BIOSILK (tez jest na allegro)
mam eszcze jeden specyfik profesjonalny z salonu fryzjerskiego ale jesli komus sie włosy przetłuszczają to on to przyspiesza jeszcze
Polecam jedwab w płynie firmy indola. Każdego dnia prostuje włosy i ten specyfik świetnie je nabłyszcza a do tego nawilża co przy żelazku do włosów jest wskazane. Kupuję w salonie fryzjerskim koszt buteleczki to 45 zł (jak ostatnio brałam) a wystarczył mi na 6 m-cy bo używa sie dziennie jedną małą krople :grin:
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
kini@, dzięki miałam go kiedyś a zapomniałam że tak się nazywa ale faktycznie super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum