uzaleznienia? głownie kazdy narzeka na uzaleznienia od papierosów, ja generalni jestem uzalezniona wlasnie od tytułowych herbatek odchudzajacych!!!pije je regularnie caly czas, juz ponad 2 miesiace...sa bardzo smaczne i dobre, ładnie pachna no są super i chyba jest to mje uzaleznienie chociaz nie uwazam aby mogly mi bardzo zaszkodzic ?czy jednak moga?nie dosc ze dobre to jeszcze pomagaja schudnac:))
wiesz co...w sumie to chyba nie...chociaz czasem mam tak,ze wypije taka herbatke i np. nic nie zjem potem znowu pije i tak żołądek mi dokucza,a le w sumie nie wiem czy to winna herbatek, czy po prostu tego ze nie jem czasem dość długo ??
wiec chyba nie jest tak zle..no i dalej je pije..tylko czasem to już jedna dziennie i tyle.
a czy herbatka na odchudzanie moze byc w ogóle szkodliwa?? z tego co wiem vitax raczej dodaje prawidłowe i zdrowe składniki do tych herbatek, bo cos ostatnio czytałam i niewydawało mi się nic szkodliwego!!
Nie wiem czy szkodliwa, wiem tylko, że o wiele skuteczniejsza i zdrowsza jest dobra woda źródlana, średniozminealizowana z cytryną a nawet i bez. Po herbatkach zawsze miałam większe pragnienie i suszyło mnie
Wszystkie herbatki odchudzajace maja za zadanie przyspieszac przemiane materii, zeby nie miec problemow z wyproznianiem ale nie powinno sie ich za dlugo stosowac bo organizm szybko sie przyzwyczaja i po odstawieniu takowej herbatki moga byc problemy z zaparciami wlasnie ;)
Jak brałam antybiotyki, to dostałam w aptece osłonki w kapsułkach i miałam po nich większy problem z wypróżnianiem niż z nie-wypróżnianiem, lepsze od ziół przeczyszczających:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum