ja popalam.Zwłaszcza jak mam stresy to mnie ciągnie.Może to psychiczne tylko,że papieros uspokaja, ale poproetu w stresowych sytuacjach potrzebuje tego
Najbardziej boje sie rzucenia palenia ze wzgledu na przyrost wagi
Ja nigdy nie paliłam i raczej nie będę palić, bo papierosy mi śmierdzą. Zawsze były z tego powodu kłótnie w domu, bo rodzice palili a mnie to przeszkadzało. Tata pochłaniał dziennie z 40 papierosów i nauczył palić mamę, potem z dnia na dzień rzucił a mama paliła przez następne 20 lat, ale na szczęście wyleczył ją bio-energo-terapeuta. Jak ja to mówię zrobił jej "czary- mary", ale ważne, że skutecznie :-)
Nie widzę nic pozytywnego w paleniu papierosów, przecież od tego żółkną zęby, jest nieświeży oddech, matowa skóra...W moim domu się teraz nie pali a goście muszą wychodzić z papierosami na balkon.
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Ja też paliłam,postanowiłam rzucić i po 3 m-cach zaszłam w ciąże więc problemu nie było :-D potem znów zaczęłam po 1.5 roku a w 2005 roku rzuciłam bo planowałam ciąże.Jakoś nie zachodze w nią i w sierpniu minęły 2 lata jak nie palę.Teraz mnie znowu ciągnie i zaczęłam popalać-jeszcze nie dużo a zaczęło się towarzysko i niewinnie wiem że muszę znowu wziąść się za siebie i koniec z popalaniem W ciąży dla mnie jest niedopuszczalne żeby kobieta paliła
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Teraz mnie znowu ciągnie i zaczęłam popalać-jeszcze nie dużo a zaczęło się towarzysko i niewinnie wiem że muszę znowu wziąść się za siebie i koniec z popalaniem
_________________ "Zamknij oczy, ale nie umieraj. Masz prawo do płaczu. A potem wstań i walcz o następny dzień"
Oj tak papierosy śmierdzą.
Gratuluje wszystkim, którzy rzucili.
Ja i mój mąż nie palimy, moi rodzicie palili (mama nie pali ponad 5 lat. a tata od pół roku - rzucił dzięki proszkom Champix - przepisywanym przez lekarza) teraz walczę z teściami.
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum