Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 64 razy Wiek: 24 Dołączyła: 04 Paź 2007 Posty: 44 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 10:51
Ja podpalam od czasu do czau, jak się bardzo zdenerwuje, niestety cały czas ciągnie mnie do , jednak tak, jak normalny dzień, czy jestem sama w domu, nie odczuwam takiej potrzeby!!!
Chociaż przyznam się szczerze, że walka z nałogiem jest bardzo ciężka, ale zawsze jak zapalę sobie, mam na sumieniu, że skrzywdziłam maluszka, dlatego zdarza mi się to bardzo rzadko...
nie udało sie, bo tak w środku nie miałas przekonania, ze chcesz. Ja musiałam dojrzeć do tej decyzji, ale jak poczyłam, że to jest to to udało się z dnia na dzień i tak już prawie 5 lat nie pale
ja 2 lata nie paliłam bo zaplanowałam ciąże,teraz se popalam ale powiem tylko jedno jak się chce to się rzuci i koniec.Paliłam 10 lat z przerwami na ciąże i po a jak zaplanowałam to rzuciłam w jeden dzień i z dnia na dzień coraz bardziej faje mi przeszkadzały tzn dym jeśli poczułam....teraz se popalam bo chyba się poddałam taki miałam cel i doopa jak narazie.....ale nigdy bym nie zapaliła wiedząc że mam w sobie fasolkę
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Dla mnie akurat pomogły, dla mnie są rewelacyjne bo zawierają nikotynę, której nam tak bardzo podczas rzucania brakuje, ja ją czułam aż w gardle, ale palić mi się nie chciało.
ja pale w sumie kiedy mam ochote nie wiem czy to jest uzaleznienie ale moge nie palic nawet pare miechow i nic sie nie dzieje czasem mam ochote ale to nic i w sumie moglabym w ogole nie palic
Ja paliłam papierochy jakiś czas, potem z dnia na dzień zaczęło mi to przeszkadzać, z dnia na dzień więc przestałam. To było prawie 2 lata temu, od tego czasu zapaliłam 2 papierosy "rytualnie" i jednego, jak się mocno zdenerwowałam - ale nie dało efektu, nadal mi palenie nie pasuje. Mój chłopak pali, ale respektuje moje poglądy i to, że dym mi śmierdzi, dlatego nie pali w mieszkaniu - oduczyć się nie chce. Niestety
_________________ When I dream I dream of your lips
When I dream I dream of your kiss
When I dream I dream of your fists
Your fists... Your fists
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum