Ja ostatnio przymierzam się do diety zgodnej z grupą krwi im więcej o tym czytam tym więcej ma do dla mnie sensu. Ktoś z was jej próbował albo o niej słyszał ??
Ja polecam diet dr Dukana. Naprawde ona jest skuteczna! Moja pracodawczyni schudla 6 kg. Moja mama schudla 6 kg. Moja kuzynka - 10 kg. Ciocia jedna 6, a druga 8.
Warto dziewczyny spróbować. ja od jutra zaczynam.
Oczywiście słyszałam o tej diecie, która jest oparta na grupie krwi, ale ostatnio trafiłam na mało pochlebne opinie na jej temat. Wydaje mi się, że lepsza może być dieta, która jest oparta o indywidualny kod metaboliczny. Wiem, że można ją zrobić w Centrum Medycznym Vimed. Są przeprowadzane szczegółowe badania, żeby ustalić co dokładnie powinniśmy jeść, żeby to na nas poskutkowało. Do tego będzie się cały czas pod opieką dietetyka, także odchudzanie na pewno będzie bardziej efektywne.
No aga gratulacje za wytrwałość i konsekwencję, pięknie wyglądasz:] Chcesz zrzucać jeszcze czy zostajesz i daje spokój diecie? Swoją drogą słyszałam, że dieta oparta na grupie krwi jest bardzo dobra i jak widać jest:] Gratuluje efektów! Ja od miesiąca jestem na diecie 36s i jak na razie 5kg mniej ale jestem szczęśliwa:] Teoretycznie mogłabym już zakończyć, lecz trwam dalej aż do końca wakacji, kto wie może moja wymarzona figura stanie się prawdą...
Dieta dunkana Widać wyżej , że działa cuda , ale trzeba się zmotywować i zaprzeć ! Bo jak ktoś będzie sobie odpuszczał to nie ma sensu:] Ogólnie stosują tą dietę jeśli już w ogóle stosuje Pozdrawiam i życzę powodzenia
_________________ www.zakupmnie.pl - Pokusa dla twoich zmysłów... : )
Heh... no tak Dukan skuteczny jest, choć nie ukrywam, że mój wybór na 36s padł dlatego, że naczytałam się, że Dukan szkodzi nerkom i w ogóle, lecz pewnie działa to tak, jeśli nie stosuje się do zasad zawartych w diecie bez żadnych odstępstw.
Teraz tych diet jest tak dużo, że można się pogubić. W sumie zbiór ciekawych diet jest w książce "które diety naprawdę działają". Można ją ściągnąć za darmo ze strony alehistorie.pl Tam można znaleźć dietę, która będzie najodpowiedniejsza dla każdego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum