Ja codziennie piję czerwoną i zieloną herbatę. Zaczęłam je pić kilka lat temu , kiedy się odchudzałam i tak mi zostało. Dzień bez czerwonej to dzień stracony
ja średnio lubię smak czerwonej herbaty, choć podobno ma działanie odchudzające - dla mnie jest za mocna po prostu. wolę zieloną herbatkę - np. taką liptona w trójkątnych piramidkach, albo kawkę zbożową, np. anatol - obie zdrowe i też dobrze działają na sylwetkę
ja piłam czerwoną herbatę ale po jakimś czasie chyba organizm mi się przyzwyczaił bo nie było już takich rezultatów jak wcześniej:/ Poza tym co tam picie herbaty powinno sie ćwiczyć a nie na tyłku siedzieć a ja nie mam niestety na to teraz czasu i co teraz?? czekać i patrzeć jak moje cztery litery rosną??:/
Piłam przez jakiś czas czerwoną herbatę z herbapolu i nawet mi skamowała, potem kupiłam z innej firmy nie pamiętam jakiej ale była paskudna i jakoś mi przeszła chęć
niestety tej z herbapolu wcale nie mogę dostać
No ja jakoś nie mogę się przemóc do czerwonej herbaty. Nie odpowiada mi ani jej smak, ani zapach. Także chociaż wiem, że jest bardzo zdrowa, to ja jej po prostu nie tknę. Wolę po prostu pić zieloną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum