W poltora miesiaca 10 kg???? bez jojo???
a jak dlugo juz jest po diecie?
tablety skończyła w kwietniu
i waga do dziś jest taka sama
tak się zastanawiam że chyba skocze do apteki jutro i sie przekonam na własnej skórze
a i musze sie pochwalić
co prawda waga nie zmieniła się jak ostatnio na niej stałam
jestem przed @ więc sie dziś nie ważyłam
po co się dobijac
ale mam 4 cm mniej w obwodzie ud
gdzie indziej cm się nie zmniejszyły
Ostatnio zmieniony przez kaska0404 Nie 26 Lip, 2009 22:28, w całości zmieniany 2 razy
jeszcze bym chciala zbic 14 kilo- ale nawet 10 mi wystarczy
znaczy niska jestes czy chudzinką chcesz być??
a powiedz z jakiej wagi startowałaś
kurcze no ciesze sie jak głupia
normalnie w szoku byłam jak dziś złapałam za spodnie i luz był
co oczywiście skłoniło mnie do zmierzenia
ale się ciesze cos znaczy się ruszyło
ehhhhhhhhhhhhhhhh
Aggaa, jedynie mozna stosowac metode Montiqniaca, ktora polega na nie laczeniu tluszczow z wegowodanami. Niestety ja za pozno sie o tym dowiedzialam a karmiac nie moglam schudnac wrecz przeciwnie tylam
Wiek: 32 Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 11 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 10:39 KŁAMSTWO, tj. swobodne podejście do faktów; czyżby KABARET ?
Aischa napisał/a:
Aggaa, jedynie mozna stosowac metode Montiqniaca, ktora polega na nie laczeniu tluszczow z wegowodanami. Niestety ja za pozno sie o tym dowiedzialam a karmiac nie moglam schudnac wrecz przeciwnie tylam
__PODPOWIEDŹ:
O T Y Ł Y mocno pan o nazwisku Michel Montignac, który "After studying Political Science and specializing in the Social Sciences" NIE BYŁ ani lekarzem kardiologiem, ani ŻADNYM innym lekarzem, czy też doktorem, tylko politologiem i dlatego nie musiał N I C badać, nie musi być logiczny, bo oczywiście NIE JEST.
To właśnie On wylansował Twój __INDEKS GLIKEMICZNY, o którym z nadzieją piszesz.
Jego metoda, Pana POLITOLOGA ma być PRZYJEMNA i miła, łatwa do PSYCHICZNEJ akceptacji.
Stąd biologicznych realiów mało, ale za to można wg Niego szczupleć np. po czekoladzie IG=22, to co ma wysoki indeks glikemiczny, a mały ładunek NIE można spożywać, lub można spożywać, jak kto lubi i chce WIERZYĆ.
Glukometr zakupiony w internecie za ok. 40 zł, na pewno Ci pomoże w odrzuceniu teorii, JAKOBY:
duży IG to nie można, a mały ładunek przy dużym IG, to można i nie można.
REGUŁA: wszystko można, co nie można, tylko z C I C H A i z ostrożna !?.
Doprawdy, z uwagi na to że to jest __POLITOLOG, to ja Go rozumiem. Dodatkowo sprawdziłam sobie na glukometrze, czy przyroda jest logiczna. Okazało się, że Darwin miał rację, że rację ma __M E D Y C Y N A
i biologia, można to sobie samemu sprawdzić, a Pan politolog ma dobry HUMOR, pomimo dużej osobistej nadwagi. Jak Mu ufać ?!, można tylko wierzyć w NIEREALNĄ Jego WIZJĘ, bo prawdą biologiczną, to ta teoria nie jest. Ja zaufałam GLUKOMETROWI i medycynie. WYGRAŁAM !!.
PAN MICHEL __MONTIGNAC, stwierdzając jakoby chudą szynkę i tłusty ser żółty MOŻNA SPOŻYWAĆ BEZ, tak bez ograniczeń, a nadmiar organizm człowieka WYDALI, naraził się w środowisku lekarskim na ŚMIESZNOŚĆ itd. itd.
Takich przykładów jest w tej TEORII tak wiele, że niejeden zespół __KABARETOWY, miałby obszerny materiał do rozśmieszania widzów.
Choćby teoria tego otyłego Pana Michela Monignaca, jakoby węglowodan o nazwie __BŁONNIK, który jest węglowodanem NIE wchłaniającym się do krwi, wg Niego obniża INDEKS GLIKEMICZNY produktu,
a przecież IG podobno ma pokazywać wzrost poziomu cukru we krwi po spożyciu produktu zawierającego węglowodany. Powstaje zatem RETORYCZNE pytanie, jak może wpływać błonnik na poziom cukru, w oczywistej sytuacji kiedy się przecież nie wchłania.
Kilka wersji odpowiedzi znajdzie na pewno każdy zespół kabaretowy mający ten temat w repertuarze.
Polecam Ci stronę o Panu politologu; Jego osobistą:
Wpisz w wyszukiwarce Google: montignac w tvn
Wzrost poziomu cukru po spożyciu produktów zarówno TY, jak i Pan Michel Montignac, znajdziecie na stronie internetowej;
__Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
Wiek: 32 Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 11 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: Nie 02 Sie, 2009 20:00 __INDEKS ŻYWIENIOWY.
Aischa napisał/a:
Amanda ale coś w tym musi być skoro dzięki tej metodie udało mi się schudnąć
Chętnie poczytam jaką dietę/radę ty prpoponujesz ???
__PODPOWIEDŹ:
Jedyna dzisiaj prawidłowa biologicznie reguła odżywiania, czyli dieta to żywienie
wg tzw. __INDEKSU ŻYWIENIOWEGO. Każda inna jest biologicznie nieuzasadniona.
Życzę Ci zdrowych wyborów.
Pozdrawiam Ciebie i WSZYSTKICH
6.PŻ.d. PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku..JPG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum