A ja właśnie zastanawiam się, czy nie pójść do dietetyka. Z tego co ostatnio czytałam, to w Centrum Medycznym Vimed można przejść dietę opartą o indywidualny kod metaboliczny. Wydaje mi się, że może to być skuteczniejszy sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów niż te wszystkie cudowne diety.
Hej dziewczyny! Ja też się pochwalę swoim sukcesem:) po ciąży miałam do zrzucenia 14 kg. Z początku myślałam, że to jest nie do zrobienia, ale mój facet wspierał mnie. Zaczęłam od totalnej rewolucji żywieniowej. Odstawiłam ziemniaki, białe pieczywo, makarony i moje ukochane słodycze na rzecz warzyw, owoców, do tego cole zamieniłam na wodę staropolanki, bo ma dużo minerałów. Ponadto zapisałam się na basen i salsę. Po 5 miesiącach moja waga spadła o 11 kg. Jeszcze 3 kg ale to już pestka:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum