Bardzo dużo się ostatnio dzieje w moim życiu (niekoniecznie dobrze) i nie bardzo mam czas i ochotę na siedzenie przy komputerze. Tylko czasami tak sobie zajrzę co słychać na starym forum. Jak mi się w końcu wszystko jakoś poukłada to na pewno zacznę zaglądać częściej, bo jak widać o forum nie zapominam.
Ale bardzo dziękuje za zaproszenie...pozdrawiam.
Mąż mi kiedyś powiedział, że zna kilka kobitek co na tego typu lekach zaciążyły i było wszystko ok.
dzieki wielkie, potrzebowalam cos takiego uslyszec... w sumie to jak przypomne sobie co wyprawialam gdy bylam z Di w ciazy i jeszcze o tym nie wiedzialam ... no i jest zdrowy, inteligentny
[ Dodano: Nie 15 Lut, 2009 02:29 ] aga1977p, jak dobrze miec dwa potwierdzenia
Kiedyś próbowałam różnych środków.Wpadło mi nawet do głowy, żeby zamówić przez internet tabletki meizitang,ale jak przyszła do mnie paczka z tablatkami nie wiadomego pochodzenia,bez ulotki i z chińskimi napisami na opakowaniu stwierdziałam,że może mi to tylko zaszkodzić. Teraz wolę powoli dochodzić do wyznaczonego celu. Odchudzam się swoimi sposobami. Założyłam sobie na schudnijmy. pl "grupę wsparcia" i powoli, małymi kroczkami z dziewczynami działamy.
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 320 razy Wiek: 33 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 809 Skąd: z poligonu...
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009 20:57
a ja od kilku dni jadę na Zelixie 15. Narazie czuje sie dobrze, apetyt mam mniejszy, Nie cierpie na bezsenność i nie mam zawrotów głowy, jedyny dyskomfort to Sahara i dlatego nie rozstaje sie z butelka wody czekam na efekt...moje BMI =35
co do wspomagaczy odchudzania, to ja ostatnio wyczytałam o takim specyfiku Slim15 - to błyskawiczna kuracja, która w 15 dni pomaga intensywnie wyszczuplić i później ustabilizować sylwetkę. poza tym oczyszcza organizm (chyba to się nazywa drenaż narządów typu wątroba czy trzustka, które mogą być otłuszczone), hamuje apetyt i spala kalorie. przyznam, że jak dla mnie, to brzmi kusząco. nigdy jeszcze nie stosowałam tego typu preparatów, ale może powinnam zacząć, bo jakoś zawsze miałam słomiany zapał, jeśli chodzi o odchudzanie i nic z tego nie wychodziło, więc może jak się zaopatrzę w coś takiego, to będę mieć większą motywację. a może któraś z was stosowała ten Slim15 i może coś pozytywnego o tym napisać?
A ja teraz walczę w konkursie na schudnijmypl i do wygrania jest FigurLine, parowary itp, poprzednio Clarinol wygrałam i mam nadzieję, że teraz też się uda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum