co do wspomagaczy odchudzania, to ja ostatnio wyczytałam o takim specyfiku Slim15 - to błyskawiczna kuracja, która w 15 dni pomaga intensywnie wyszczuplić i później ustabilizować sylwetkę. poza tym oczyszcza organizm (chyba to się nazywa drenaż narządów typu wątroba czy trzustka, które mogą być otłuszczone), hamuje apetyt i spala kalorie. przyznam, że jak dla mnie, to brzmi kusząco. nigdy jeszcze nie stosowałam tego typu preparatów, ale może powinnam zacząć, bo jakoś zawsze miałam słomiany zapał, jeśli chodzi o odchudzanie i nic z tego nie wychodziło, więc może jak się zaopatrzę w coś takiego, to będę mieć większą motywację. a może któraś z was stosowała ten Slim15 i może coś pozytywnego o tym napisać?
moja siostra to stosowała i ja teraz też zaczynam, jak zobaczyłam jej efekty - rzeczywiście w 15 dni -4 kg na wadze. ona dodatkowo stosowała dietę slim data z tej samej serii, czyli jakoś dzieliła to co jadła na grupy (np. każdy posiłek zawiera 2 potrawy do wyboru z klasy zielonej, oraz 1 potrawa z klasy pomarańczowej w tym jedna potrawa na bazie białka). na początku było to może trochę skomplikowane, ale w końcu to rozgryzła. zresztą, jak przyniosło efekty to chyba warto sie trochę pogłowić nad dietką
a ja nie moge sie doczekac kiedy wroce do odchudzania...
teraz wiadomo, nie moge, a wlasciwie moge ta diete plaz poludnia, ale strasznie leniwa jestem i czasami to tak bardzo ze dzwonie do swego zeby mi pizze od siebie z pracy podeslal a on kochany od serca mi nalozy tego co ja lubie, a jesli uda sie ze to on mi ją przywozi to zawsze jeszcze cos exstra mi da powinien mnie zagonic do sprzatania w tym swoim sklepie zamiast tuczyc
mam do Was pytanie - czy któraś się orientuje czy stosowanie adipexu ewentualnie meridii w ciaży jest szkodliwe dla dziecka? Jestem w 21 tc i przytyłam już ponad 10 kg (przed ciążą schudłam przeszło 20 kg i to jest pewnie efekt jojo). Niby nie jem duzo ale...
Schudła dzięki adipexowi
Pozdrawiam
czy któraś się orientuje czy stosowanie adipexu ewentualnie meridii
w ciąży niewolno stosować żadnych tabletek i wspomagaczy
po porodzie przy karmieniu tez problem będzie
dopiero jak skończysz karmić możesz stosować coś
Sorki nie zauważyłam pytania, to kawa niskodrazniąca Astra, która jest pozbawiona związków odpowiedzialnych za podrażnianie żołądka, kołatanie serca i takich tam innych sensacji, które zwykle są po wypiciu innych kaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum