motywacja jest w tym wszystkim najważniejsza...bez tego nie ma nic
W pełni się z Tobą zgadzam, tym bardziej ,ze przy naszym dzisiejszym trybie życia ciężko czasem zadbać o swoje obowiązki, a co dopiero myśleć co kiedy i przede wszystkim ile zjeść. Jednak ostatnimi czasy doszłam do wniosku, że do odchudzania powinno się podchodzić bardzo racjonalnie, nie głodować, nie faszerować się jakimiś dziwnymi daniami bez smaku itd. Myślę, że dobrze jest mieć jakąś dietę, ja wybrałam dietę 36s, ale moja przyjaciółka bardzo sobie Dukana chwali. Ważne, żeby dopasować ją do siebie i należycie zadbać o porządną ilość ruchu. Tak się chciałam jeszcze was zapytać, czy wy jesteście za gotowymi dietami czy raczej same ustalacie co kiedy, gdzie i jak ?
Czy te wszystkie suplementy diety są w ogóle potrzebne ? Pomagają czy tylko zabierają nam kasę z portfeli?? Osobiście nie stosowałam i ostatnio zamierzałam zakupić Ale jakoś się wstrzymałam Chciałbym poznać wasze opinie
Pozdrawiam
_________________ www.zakupmnie.pl - Pokusa dla twoich zmysłów... : )
Używałam ThermLine II przez jakiś miesiąc i zauważyłam jeden efekt. Te tabletki mają w sobie kofeinę, dzięki której nie musiałam pić kawy. W ten sposób cellulit się zmniejszył i nie puchły mi tak nogi, jak dawniej, więc w pewnym sensie pomogły:) Moja mama kiedyś używała błonnika z ananasem i troszkę zmniejszał apetyt. Ale ogółem wiadomo, że takie specyfiki są dobre tylko w połączeniu z dietą/ruchem, a same nic nie zdziałają.
Generalnie bardzo fajna dieta z ebook'iem dotyczącym psychologii odżywiania czyli jak się zmotywować, jak nie przerywać i takie tam W 36s chodzi o to aby zmienić nawyki żywieniowe jeść zdrowo i przede wszystkim dostarczać organizmowi wszystkiego czego potrzebuje od witamin przez białka do błonnika. Nie wiem kawka co jeszcze chciałabyś wiedzieć ?
Gdzieś czytałam, że w 36s można od czasu do czasu pozwolić sobie na coś słodkiego, czy to prawda ? Są w tej diecie jakieś przepisy czy to zespół zasad odżywiania ?
Witam, jestem nowa na forum, ale mam takie osobiste zdanie w sprawie diet i odchudzania. Dieta , żeby zadziałał musi być prosta i nieskomplikowana - jeśli widzę, że musze każdy posiłek przygotować z dwóch listków sałaty i plasrterka czegoś tam i kropelki tego, to wiem, że jestem w stanie zajmowac się taką dietą dwa dni Jeśłi chodzi o stronę psychologiczną to potrzebny jest wewnętrzny imperatyw, jeśli dietę zaczyna się, bo inni to robią, albo inni nas krytykują, to pierwsze imieniny cioci sprawią, że dieta zostanie przerwana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum