Domana, ja na razie mam 1 kg mniej po tygodniu...oczywiście ćwiczenia do tego, ale faktycznie mam mniejsze łaknienie i nie ciagnie mnie do słodyczy . Tu jestem strasznie w szoku
ja chrom zajadałam ale jakoś nic mniej.... nie wiem już czy coś pomoże. jezdze na rowerku codziennie, tylko się nie moge przemóc do ćwiczeń. a jak ta linea? skutkuje? ile tego trzeba pochłonąć?
ja biore L-karnitynę i asmag forte
jem śniadania
a tak niezmieniłam diety
no może troszkę mniej jem
nieciągnie mnie do słodyczy
w 2 tygodnie 2 kg na minusie
niećwiczę
Chrom jest naprawdę dobry. Ciekawe że zanim odkryto jego skuteczne działanie uważany był za truciznę. Obniża m.in. apetyt i co ciekawe na słodkie tak nie ciągnie.
O jego właściwościach można w wielu miejscach poczytać np:
"Jaka jest jednak rola chromu przy odchudzania? Zażywanie chromu skutecznie reguluje poziom cukru we krwi. Dzięki temu znikają napady niepohamowanego głodu, chęć podjadania między posiłkami, a u niektórych osób całkowicie niknie ochota na słodycze. Jest to istotne zwłaszcza przy obecnym modelu żywienia, gdy większość pokarmów jest wysoko przetworzona, a więc uboga w ten pierwiastek. Obniżenie absorpcji chromu z pożywienia powoduje dieta wysokotłuszczowa, produkty mleczne i wszechobecne związki fosforowe (zawarte m.in. w coca-coli)."
hej dziewczyny....chciała bym sie do was przyłaczyc,od wczoraj zaczełam sie odchudzac,kupiłam tabletki linea..czy one daja jakies rezultaty..
[ Dodano: Czw 05 Cze, 2008 09:41 ]
hej dziewczyny....ja tez zaczynam sie odchudzac dlatego pisze bo razem jest łatwiej...dajcie jakies wskazówki w tym kierunku bo potrzebuje troche zzucic...zaczełam brac linea polecili mi to w aptece..czy to aby dobry wybór..czy ktos to stosował i jakie sa efekty
[ Dodano: Czw 05 Cze, 2008 12:40 ]
Lauretta napisał/a:
Laski, czy używacie lub używałyści kiedykolwiek wspomagaczy odchudzających??
Mam na myśli jakieś środki farmakologiczne które rzekomo pomagaja w walce z nadmiarem kilogramów ..
W aptekach jest od groma i ciut ciut środków - ja osobiście uzywałam kilka lat wstecz chromu na zmniejszenie łaknienia na słodkości..Podziałał
Schudłam w sumie 8 kilo
ja od przed wczoraj uzywam linea poleciła mi babka w aptece....
ale masz fajna niunke... ja biore te tabletki 2razy dziennie tez nie wiem czy one na mnie działaja bo jem normalnie jak przedtem...niech ktos napisze kto stosował linee dłuzej jakie efekty czy warto to brac,bo stosuje 3dni i nic sie nie zmienia,
myślę, że nie warto wspomagać się środkami farmakologicznymi. Po tym jest efekt jo - jo. Na prawdę... Ja nigdy tego nie brałam, ale znam wiele dziewczyn, które bardzo tego żałowały
zgadzam się z tym efektem jo-jo. moja koleżanka schudła 10 kg żeby po 2 miesiącach znów przytyć 12 ;/ bez sensu taka zabawa
Ja uważam że efekt jojo nie bierze sie z niczego. Dla mnie jest logiczne że jak juz sie schudło to nie mozna wracać do złych nawyków żywieniowych i pochłaniać nie wiadomo ile rzeczy.
Ja biorę Lineę 2 miesiące ( w pn minie) i schudłam 10kg. No oczywiście zmieniłam nawyki żywieniowe i trochę ćwiczę.
o wow do-ro gratuluję ja jadlam linee nie caly miesiac i nie było żadnych efektów ale od wczoraj jeżdzę na orbitreku i mam zamiar kupic fat burner i l-karnitynę więc może to pomoże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum