Co do suplementów to owszem, niektóre są bardzo fajnie (osobiście brałam L-karnitynę) ale niezbędny jest po nich duży wysiłek fizyczny i przede wszystkim dieta. Mnie np. interesuje coraz bardziej 36s ale jeszcze się nie zdecydowałam. Co do mniejszych porcji to się zgadzam, lecz o fastfood'ach zapomnieć bo to zabójstwo jest :]
Nie dawno trafiłam na coś co się nazywa Women Ultra-Slim, z tego co wyczytałam jest to całkiem fajny. Cóż zastanawiam się czy warto, bo jak na razie moje doświadczenie w tym temacie ogranicza się do L-karnityny, którą brałam z dobrym skutkiem. Jakieś sugestie ?
Renia Trzymam kciuki. ja narazie 14 kg i trzymam tą utratę, choć ostatnio trochę grzeszę ale generalnie trzymam się zasad, chod juz nie moge sie doczekac jak dołączę siłownię 2 razy w tyg.:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum