Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 13:32 Wspomagacze odchudzania
Laski, czy używacie lub używałyści kiedykolwiek wspomagaczy odchudzających??
Mam na myśli jakieś środki farmakologiczne które rzekomo pomagaja w walce z nadmiarem kilogramów ..
W aptekach jest od groma i ciut ciut środków - ja osobiście uzywałam kilka lat wstecz chromu na zmniejszenie łaknienia na słodkości..Podziałał
Schudłam w sumie 8 kilo
katasia, jedną tabletkę dziennie - chrom to suplement diety więc nieszkodliwy
Pewnie nie tylko on sprawił że schudłam - ale napewno się przyczynił..
Teraz tez zajdam chromik ale nie regularnie - jak mi się przypomni to wezmę - dlatego pewnie nie ma rezultatu i wciąż pochłaniam słodkości
Interesuje mnie natomiast czy tabsy typu SlimFast czy inne takie rzeczywiście coś pomagają
myślę, że nie warto wspomagać się środkami farmakologicznymi. Po tym jest efekt jo - jo. Na prawdę... Ja nigdy tego nie brałam, ale znam wiele dziewczyn, które bardzo tego żałowały
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
ja brałam fat-burner i therm line i bilam shake białkowy na noc ale po m-cu byłam w ciązy i przestałam więc nie wiem czy były efekty za to teraz przydaloby się coś brać ,mam zamiar kupic czerwoną herbate w kapsułkach no i zacząć się ruszać bo to podstawa :dumbells:
ja teraz zaczełam używać L-karnityne (sprawdze jak działa i dam znać)
i magnez by niewcinać tyle słodkiego
Ja osobiście l-karnityny nie polecam , może i troche zadziała nawet bez ruchu , ale potem jak odstawiłam to 2 razy więcej mnie .... teraz biorę therm line II , nawet niedrogie prawie 4 dychy pudełko na miesiąc i ćwicze , jeżdze na rowerku i schudłam , nie wiem ile ale widać , tylko ciągle ten sam problem genetyczny ... brzuch , co bym nie robiła i tak wystaje :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum