Od kilku dni myślę o tym co zostało po dzieciu dzisiaj stwierdziłam,że czas wziąć się za siebie. akurat na wakacje może dojdę do poprzedniej sylwetki.
poszukałam na necie zestaw ćwiczeń. jak czytałam opinie to podobno działa.
Aerobiczna 6 Weidera, znana powszechnie pod skrótem A6W, jest to zestaw 6 aerobowych ćwiczeń fitness. Ćwiczenia te służą do wzmocnienia mięśni brzucha oraz poprawienia ich rzeźby. Jest to więc doskonały zestaw ćwiczeń na brzuch zarówno dla osób chcących schudnąć, jak i dla tych, którzy chcą wypracować sobie "kaloryfer".Aerobiczna Szóstka Weidera to jeden z najbardziej popularnych treningów brzucha. To czy jego sława jest zasłużona czy nie - pozostawiam własnej ocenie.
Kiedyś wziełam sie za to, ale zrezygnowałam. Jednak zajmowało to trochę czasu. Na początku spoko bo szybko wszystko szło, ale w miarę wzrostu liczby powtórzeń jakoś nie dałam rady. Może jeszcze kiedyś wrócę.
Pomogła: 181 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Mar 2008 Posty: 2522
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 19:44
Cytat:
Kiedyś wziełam sie za to, ale zrezygnowałam. Jednak zajmowało to trochę czasu. Na początku spoko bo szybko wszystko szło, ale w miarę wzrostu liczby powtórzeń jakoś nie dałam rady. Może jeszcze kiedyś wrócę.
ja też już to próbowałam i również mnie to przerosło.
Też próbowałam, na początku spoko, potem gorzej, potem jeszcze gorzej, a jak juz myslisz ze odpadniesz to organizm się przyzwyczaja i jakoś ciągniesz dalej.
Fizycznie da radę, gorzej z samodyscypliną
polecam do tego spacerek lub bieganie .Ja osobiście biegam codziennie 30min . Ostatnio odkryłam nową nowinkę buty reebok easy tone które przy każdym kroku wzmacniają najważniejsze mięśnie nóg i pośladków. Czuje że dzięki tym buto moje pośladki i nogi wzmocniły się bardziej
proszę cię, udało mi sie przez ok 2 tyg, i to baaaardzo ciężko, a później Gabi dawała w nocy popalić i nie miałam siły na nic, a tym bardziej na ćw. Jednak dieta jest lepsza
parę razy zaczynałam robić te ćwiczenia, ale do końca dotrwałam tylko raz..piekielnie ciężkie są te późniejsze serie, mięśnie pieką niemiłosiernie, no ale warto jest cierpieć, efekty są o wiele bardziej widoczne niż przy serii innych ćwiczeń
efekty sa, pewnie bylyby duzo wieksze jakbym byla stanowcza i konsekwentna ale pomimo ze nie robie tych cwiczen teraz codziennie, to i tak moj brzuch zrobil sie fajniejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum