ja chetnie chodzialabym na pilates ale u mnie nie ma profesjonalnych zajec, jak mieszkalam w usa to tam chodzilam i bylo super...
Ja cwicze w domu z dvd c.crawford i zestaw super ale wiece jak to jest w domu zawsze cos do zrobienia i dlatego czesto opuszczam zajecia bo postanowilam cwiczyc 3 razy w tyg. ale roznie to bywa za to od 23 pażdz. chce podjac wyzwanie i zrobic 6 weidera zobaczymy czy mi sie uda...
Aquarobic u nas jest ale nie mam na to obecnie kasy ani przede wszystkim czasu a do tego mala je cyca wiec nie za bardzo moge gdzies wyjsc na dluzej niz 2-2,5 h
Dziewczyny a powiedzcie jak szybko po porodzie można zacząć intensywne ćwiczenia?
Chcę się zapisać na jakieś zajęcia do fitness clubu, ale boję się, że po 4 m0cach od porodu to jeszcze za wcześnie. Poza tym ciągle karmie piersią i nie wiem czy nadmiar wysiłku nie wpłynie na ilośc pokarmu? Wiecie coś na ten temat?
Kini, czuję się dobrze. Wszystko już dawno mi się wygoiło, wkońcu minęły od porodu 4 m-ce, tylko że nie byłam u gina i nie wiem jak tam w środku to wygląda. Kiedyś słyszałam, że trzeba czekać z ćwiczeniami pół roku bo mięśnie brzucha muszą się zejść. Ja gdy napnę brzuch to czuję, że mam tam jeszcze przerwę, jaby właśnie te mięśnie jeszcze nie doszły do siebie.
Chyba tak zrobię, choć bardzo chciałabym powrócić do formy sprzed ciąży. Nie mówię tu o zgubieniu zbędnych kilosów, bo ich nie mam, ale nabrać trochę mięśni :strongbench: :dumbells: , które gdzieś zniknęły w dziwny sposób
ja uwielbialam step, BPU jak chcialam sobi dasc w kosc, a dla relaksu i zmeczenia ;) dance...
no i wracam do treningow od stycznia bo teraz nie ma co... bo w grudniu jestem w PL.. a tu sobie scigaja za kazdy miesiac z konta nawet jak nie chodzisz... :-/
każdy wybiera sobie to co lubi-ja aero ale ostatnio chodzę też na rowerki i jest superowo pot się leje i po pierwszych zajęciach mięśnie bolały w nogach jak szlak ale teraz ok
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
kini@, właśnie mi się podobają te zajęcia bo rowery są tam 40 min a potem ćwiczenia na ,,góre,,z obciążeniem i na koniec brzuszki tradycyjnie dlatego mi się to podoba bo same rowery nudne by były :strongbench:
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
kini@, bo są też taki zajęcia że same rowery ale to faktycznie nuda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum