migotka a jaka to była płytka?ja mam jedną ale to jest cos ala step a ja hmm nie za bardzo sie w tym widzę...więc ciekawa jestem do czego tak chętnie skakałaś?:)
szczerze to nawet nie pamiętam z jakiej to gazety było. Płyta w folii, z panienką w dresie i napisem fat burning.
Mrej5 zasadą w tym spalaniu jest to ,zaczyna się od jednego ćwiczenia dodaje następne za każdym razem powtarzając całość po 2-4 razy. Ćwiczenia angażuja wszystkie partie ciala i żelazna zasada - nie wolno sie zatrzymywać. Trzeba spalać, spalać, spalać. Trwa to godzinkę.
ja osobiście chodziałm dośc długo na step
dla mnie super - tempo expresowe - duża aktywnośc a na koniec stretching... i wychodziłam spocona i wypoczeta
a co wy polecacie dla dobra naszej figury?
fajny tez musi być fitness w basenie
przed ciążą bylam zapisana na aerobik ze stepem...bardzo mi ta forma dbania o figurke odpowiadala , bo przy odpowieniej dietce i cwiczeniom schudlam przez przez pol roku 8 kilo....z czego bylam bardzo zadowolona...po ciąży tez sie zapisze na te zajęcia...
Latem polecam plywanie...mam szczęscie ze mieszkam w miejscowości gdzie jest plaza....wiec woda zawsze byla moim przyjacielem..wyciągla bardzo...i ladniutko rzeźbila moje cialo..
ja bylam wczoraj na aqua aerobiku, powiem szczerze ze tesknilam jednak za tym (od marca nie bylam) i mam zamiar znowu chodzic, do tego zajzalam jak jesy na salsie i tez pojde w przyszlym tyg bo widzialam ze dziewczyny bioderkami wywijaly
Ja niestety nie mam możliwości w naszej małej mieścinie zapisać sie na aquarobik, ale chodzę od września na aerobik dwa razy w tygodniu, a od listopada zapisałam się jeszcze na jogę. Jogę ćwiczyłam kiedyś sama i bardzo mi się podoba! Może nie ma po niej szybko efektów, ale ciało jest rozciągnięte, elastyczne i na pewno to się przydaje w wariacjach łóżkowych :tongue:
Moje postanowienie noworoczne na 2008 rok było : "zacząć ćwiczyć " ...no i zapisałam sie do jednego z klubów:) Chodzę 3 razy w tygodniu na 2 godziny...na różne zajęcia..pilates,tbc,fat burning,step...i do tego raz w tygodniu na saune Chodzę już ponad miesiąc i jestem bardzo zadowolona Polecam ;)
ja na stretching&pilates uczęszczam ;) i w sumie podobne wrażenia co Alma po jodze ;) też rozciągnięta i tak fajnie, bo ani kręgosłup nie boli (a bolał) a ciałko jakieś takie żwawsze ;)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 02:49
Ja chodze na step, moim zdaniem najlepiej działa na posladki i uda, a z nimi mam problem. Niestety ostatnio miałam przerwe w treningach i teraz cierpie na straszliwe zakwasy. Co stosujecie w takich sytuacjach? Ja nigdy nie miałam takich problemów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum