Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 12:20 aerobik, step, joga, piltes
ja osobiście chodziałm dośc długo na step
dla mnie super - tempo expresowe - duża aktywnośc a na koniec stretching... i wychodziłam spocona i wypoczeta
ja zdecydowanie polecam aquarobik - znaczy się aerobik w wodzie :-) rewelacja, efekty widac juz po kilku zajęciach :-) No i przede wszystkim rzexbi całe ciało równomiernie. A jezeli jest jeszcze mozliwośc skorzystania póxniej z sauny, to i skóra wygląda tak jak wyglądac powinna :-D
a ja preferuje aerobik super się po nim czuje ja i moje mięśnie -jak po masażu.Tylko jak zrobie przerwę to mam kare zawsze w postaci zakwasów dlatego lepiej chodzić regularnie
kini@, też lubie step bo na aero różne zajęcia się trafiają-jednak wole ćwiczenia rżeżbiące sylwetkę jak np.trening obwodowy
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
ja tez chodzilam na aquaaerobic i bylo super, musze znowu naniego wrocic
ale wczoraj dowiedzialam sie ze sa tez zajecia z salsy ale takie w stylu aerobicku, chyba pojde zobaczyc jak jest
Ja byłam dzisiaj pierwszy raz na zajęcia fitness i jest z nich bardzo zadowolona !!! Wyszłam spocona, zmęczona, ale jednocześnie pełna energii.
Zajęcia mam na 18, więc jak dla mnie spoko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum