Cezsc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo dawno tu nie bylam,ale tak jak obiecalam dalam sobie na luz :fun: i wiecie co sie dzis stalo zrobilam test ciazowy i sa dwi kreski!!!!dolacze potem zdjecia pozdrawiam!!
jeszcze w to nie wierze siedze i placze nie wiem czemu
jak obiecaalam dodaje zdjecia testow jeden zrobilam rano drugi popoludniu a @ mam dostac jutro ale nie wierze aby te testy klamały
[ Dodano: Sro 27 Lut, 2008 21:15 ]
dzieki dziewczyny!
ja mam totalny szok poniewaz nie zaszlam przy clo i tak naprawde dalam sobie spokuj nawet przestalismy chodzic do lakarza i przestalam obliczac plodne dni a test zrobilam dlatego ze zostal jeden jak jeszcze testowalam sie pare miesiecy temu,a ostatnio duzo spalam i tak z ciekawosci chociaz nastawienie bylo zadne ze napewno jedna krecha tym bardziej ze bardziej czekalam z nastawieniem na @Do tej pory nie doszlam do siebie i moj maz tez ,pozdrawiam serdecznie
Aniolka nic mi nie jest zadnych dolegliwosci bolesci nic a nic kilka dni temu zabolal mnie tylko brzuch tak jak na @ dlatego tez bylam pewna ze dostane,nie mam zadnych objawow ale w poprzedniej ciazy tez tak mialam aha jedyne co mam to jestem wyczulona na zapachy wszystko mi bardziej pachnie tak intensywnie :tongue:
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 19:16
Magda, -pytam,bo też mam takie- ale u mnie to musiałby być megacud
aby się udało.....
Na pewno @ się zakrada -tylko dziś nie bolało,więc chyba się bawi w ciuciubabkę!
Magda napisał/a:
jestem wyczulona na zapachy wszystko mi bardziej pachnie tak intensywnie :tongue:
u mnie też- nawet ja sama siebie czuję chyba! Wciaż się przebieram ,bo tak sie pocę!
Ale ja podejrzewam bromek o taką podstępność!!!
lampka dziekuje ja nie zagladalam tu poniewaz calkowicie sobie odpuscilam a nawet przesunalem plany zwiazane z bycia mama i mialam calkiem co innego w glowie razem z mezem pracujemy w niemczech i ostatni widzielismy sie tylko tydzien od 7 do 14lutego i to wystarczylo,i zastanawia mnie dlaczego wczesniej jak calymi miesiacami bywalismy razem bralm clo i nic z tego nie wychodzilo.cud?czy co?
Aniolka ja mialam bolesci na @ ponad tydzien temu wiec bylam pewna ze sie pojawi,dzis powinna juz byc @,nie ma i nie bedzie to juz jest pewne musze sie wam przyznac ze jestem palaczka wstretną i okropną ale dzis mnie odrzucilo od palenia i Bogu Dzieki bo mialam wyrzuty sumienia ze mam papierocha w reku a mimo to chwytalam za niego
dziewczynki zycze Wam z calego serce tego cudownego stanu
Magda, bardzo się cieszę że ci się udało,to jest złota recepta-odpuścić sobie 8-)
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Moja przygoda z clo trwala 4 cykle, dwa razy z monitoringiem, owulacja była za każdym razem, pęcherzyki ogromne, pekały za każdym razem.I co? Wielka dooopa!!! Chyba za bardzo się skupiliśmy na tych staraniach . Postanowiliśmy na 2, 3 cykle wyluzowac i koło kwietnia wziąc się za zrobienie dokładnych badań, ale już w 2 cyklu się udało!!! W okolicach owulki staraliśmy się tylko raz, tak, dla świętego spokoju, a tu taka niespodzianka
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum