Babolki kochane walczymy dalej z clo więc meldować się tu proszę coby za długo nie czekać
na efekty:)
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
.jako Clo-nówkowa ciężarówka ślę wiruski na szczęście
przydadzą się napewno :tongue:
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
to i ja sie zapisuje, jeśli mnie przyjmiecie. Wzięłam dziś rano pierwszą tabletke clo i zobaczymy, co będzie...
Powiedzcie, czego można sie spodziewać, macie jakieś efekty uboczne? i jak to wpływa na Wasze odczuwanie owulki?
Na razie jestem jednym wielkim znakiem zapytania
ja po klo czulam sie calkiem dobrze nawet lepiej niz bez :fun:
[ Dodano: Sro 19 Gru, 2007 21:42 ]
czekam do piatku ewentuanie soboty i robie test
chociaz wszystko wskazuje na
bola mnie piersi i mi nabrzmialy a przed @mnie nie bolaly bo mam sylikony
ciagle spie i progesteron 22,20 wiec jestem dobrej mysli
to nie myśl mnie cycki zawsze bolą a w ciąży bolały jeszcze bardziej i brzuch jak na @ pobolewał,więc może właśnie to objaw a ty już ryczysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum