eee ja wam powiem, ze u mnie jest podobnie!!
kuzuynki, kolezanki,,,,na dniach przyjaciółka, ktora strała sie dopiero 4 cykl,,,i juz wyła, ze jest bezpłodna,,,,,,wszytskie zabrzuchowały!!!!
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 28 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 984 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 21:14
Ja w styczniu odstawiłam antyki, od maja staranka, i choć przy cyklach od 30 do 58 dni :shock: nie miałam wielkich nadzieji, to w lipcu się udało!!! Byliśmy na urlopie wtedy, może luz pomógł
Wam też się uda!!!
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 59
Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 17:36
Kochane moje mi po poronieniu powiedziała gin, ze nie będę mogła miec dzieci, tzn żże będe miała z tym problemy :wavecry: i w pierwszym cyku po tej rozmowie zaszłam w ciąze i mam w brzuszk mojego Artusia i wiem, że nie warto się poddawac!! :hooray:
Wierzę, że i Wy wkrótce zaciążycie! A żeby pomóc zostawiam Wam troszke fluidków
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
a my już cały rok na stymulacjach, wcześniej nigdy się nie zabezpieczaliśmy i nie myśleliśmy o dziecku, więc można powiedzieć pełny luz i nie wyszło. Więc jak ktoś mi mówi żebym wrzuciła na luz to się pukam w czoło.
asias2, nie smuć się, zobaczysz nam też się uda. To dla Ciebie na szczęście
_________________ PCO; przeciwciała p/plemnikowe;
po 5 IUI
Pomogła: 369 razy Wiek: 29 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 4786 Skąd: Las Vegas
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 13:56
My nie stosujemy rzadnych zabezpieczeń od 4 lat !!!!!!
A dopiero rok temu udało się, byłam 2 razy na monitoringu widaiłam 2 jajka.
A teraz 4 cykl się zaczyna wiem że to mało w porównaniu z wami.
Życzę duzo szczęścia
Ja już albo dopiero staram się 10 cykl, początkowo przyczyna był wyjazd małża za granicę na kontrakt, od 3 cykli jest juz w Polsce ale nadal nic
badania w porządku i chyba tylko szczęścia nam brakuje
sama nie wiem zresztą :cry: już nie mam ochoty o tym myśleć
Nasze starania trwały dokładnie 159 dni (na początku starań założyłam suwaczek :-D )
Zaszłam w cyklu w którym nie mogłam doczekać się @ bo gin zalecił clo i chciałam jak najszybciej wypróbować ten lek. @ się nie przyszła ale za to pojawiła się DZIDZIA
Przesyłam dla Was fluidki byście szybciutko zaciążyły i były tak szczęśliwe jak ja :grin:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum