_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
O dziecku podjeliśmy decyzję gdzieś na początku wiosny ale starania pełna parą rozpoczelismy w lipcu, więc ten cykl jest naszym czwartym cyklem- od tego cyklu biorę Bromocorn na prolaktynę i jestem w trakcie robienia badan hormonalnych.I co ma być to będzie
Pierwsze dziecko- synka udalo sie zmajstrowac w 1 cyklu staranek, drugie synek aniolek - staranka prawie 5 lat, trzecie corcia Laura w 4 miesiace po martwym porodzie- 2 cykl z clo
My staramy sie od pażdziernika 2006 cos nie wychodzilo wiec zagladnełam do gabinetu lekarza i w lipcu bromek i clo po tym 2 torbielki-przerwa w starankach,i teraz czyli pazdziernik znow dopalacze :dumbells: :dumbells: ale i ten cykl stacony bo jakies krwawienia i tempki tez dziwnie skacza no coz czekam na@ oby móc rozpoczac swoj 3 cykl z clo nowy cykl nowa nadzieja :-D :-D
No to i ja napiszę, staraliśmy sie od października - listopada 2006 roku tak lightowo, w styczniu poszłam do lekarza, zaczęłam brać Bromocorn i dalej nic, później jeszcze wiele wizyt u lekarza, monitoring wiele nerwów i w końcu dałam sobie spokój bo usłyszałam diagnozę - niedrożne jajowody, przeszkoda mechaniczna, operacja konieczna. Cykl przed operacją był oczywiscie odpuszczony, bo i tak nie mogło się udać, a tu się okazało, ze zobaczyłam 2 kreski dokłdnie 3 października, których efektem są moje suwaczki ))
Ja z mezem staralam sie pól roku no i udalo sie lecz...pare dni temu dowiedzialam sie ze malenstwo nie zyje :( Teraz musze czekac 3-4 miesiace az mozemy sie starac o nastepne i pewnie znow bede czekac nie wiadomo ile czasu
Duszka, przykro mi bardzo...ja miałam 2 kreski na tescie i cieszyłam sie nimi 4 dni, doszło do naturalnego poronienia-tak stwierdził gin... a dodam ze staramy sie ponad 2 lata i sił juz dawno brakuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum