_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
agnuszka2007 Niby jEst a Nie mA czekam na bobo-fruta
mi tez jest cięzko;-(
jak startowałam ze straniami nie zdawałam sobie sprawy, ze one moga tak moje zycie do gory naogami przewrocic!!! 2007r dla mnie to katastrofa,,,jak zyje tyle łez nie wylałam;-(
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
indygo.m, masz racje trzeba walczyc!!!! ale z czym ja mam walczyc;-////
Ty poznałas przyczyne bezpłodnosci!!! leczyłas sie walczyłas z nadzieja , ze jak bedzie jajeczko to sie uda!!
u mnie wszytsko ok,,,,nie mam czego leczyc
a dzidzi tez nie ma
agnuszka2007, ja jeszcze zrobie te nieszczęsne hsg i jeśli wyjdzie dobre to też przyczyny nie ma
asias2, bardzo przytulam ale ta natura niesprawiedliwa ja też teraz biore clo i jeśli nic to idę na hsg i jeśli będzie ok to przyczyny brak :evilmad:
Pomogła: 54 razy Wiek: 34 Dołączyła: 12 Lis 2007 Posty: 284 Skąd: 3 city
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 22:25
..przyczyna jest chyba zawsze jakaś..jak nie w ciele to w głowie chyba....
przecież lekarze nie są wróżkami..to ludzie, którzy czasem sie mylą lub czegoś moga po prostu nie dostrzec..nie uwazacie też tak?
indygo.m, słusznie, u mnie hsg wyszło ok czyli droznosc jest, wyniki sa w miare ok moje i meza wiec 90% niepowodzen to głowa.. tylko co zrobic zeby "wyleczyc" głowe?
Idzie sie wyleczyc idzie , ja sie prawie 5 lat staralam, o drugie dziecko , w listopadzie dostalam duphaston , ale niestety w grudniu przyszla wredota.I tak siadlam z polowkiem rozbeczalam sie ze skoro pan Bog nie daje mi byc w ciazy to widocznie tak musi byc . I od tego dnia dalam na spokoj - wyleczylam chore mysli . W styczniu wielkie wyluzowanie, imprezy i te sprawy , dodatakowo doszly mi problemy rozwodowe no i tak w lutym @ mi sie spozniala, kumpela mnie namowila na test 3 dni po terminie @ - i byly 2 kreseczki Tak wiec wtedy gdy dalam na luz , pilam winko litrami i palilam fajurki zaszlam w ciaze w styczniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum