A my sie staramy od dnia ślubu właściwie- już 2,5 roku... jestem mamą 3 aniołków- dwie pierwsze ciąże poszły gładko- zachodziłam, jak trzeba... o trzecią walczyłam 8 miesięcy... moje jajniki już chyba nie mają ochoty współpracować i wytwarzać jajeczek... teraz rozpoczęłam starania, mierze tempke, dziś 15 dc i nic, żadnej owu, a brałam clo, więc zgłupiałam już całkiem.
Marzę o tym, by nowy rok pozwolił mi zostać matką... Wam też tego życzę z całego serca.
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
My staralismy sie 8 miesiecy z mierzeniem tempki itd + full wypas badan moich i męża. W koncu w najmniej oczekiwanym momencie (potężne problemy z budowa i budowlańcem) ... ... 13.12 rok temu na teście zobaczyłam II krechy
Życze z Nowym rokiem, aby był łaskawszy dla Staraczek ... i Życze zobaczenia tych II magicznych krech
Życze z Nowym rokiem, aby był łaskawszy dla Staraczek ... i Życze zobaczenia tych II magicznych krech
i niech takie będą nasze marzenia co się niebawem mają spełnić
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
matko dziewczyny niezły macie staz!!!!ja 11 miesiecy i od zmysłów odchodze!!!!
nie wiem albo sie powli ,,powoli pogodze z porazka,,,choc watpie bo z mieisaca na miesiac jest trudniej
albo u czubków wyląduje
.................zycze wam by NOWY ROK przyniósł wam BIG BRZUCHY!!!!!!
zycze wam by NOWY ROK przyniósł wam BIG BRZUCHY!!!!!
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 12 Mar 2008 Posty: 17 Skąd: POMORSKIE
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 13:07
Witam! My staramy się już prawie 5lat .Mam synka,który w maju skończy 7lat.Cykle mam nieregularne teraz czekam na miesiączke,nie wiem czy robic test ciążowy bo napewno wyjdzie na minus jak zresztą zawsze.Jestem bliska załamaniu.A ta wiosna i dziewczyny z wózkami...zazdroszczę mi!
czy robic test ciążowy bo napewno wyjdzie na minus jak zresztą zawsze
poczekaj do terminu @
Napewno sie doczekacie swojej wymarzonej kruszynki
katehogate napisał/a:
w lipcu minie 7 lat!!!
powinnam sie wstydzic ze Ja narzekam...przy 26mcach
Katrinko skad u Ciebie Tyle wiary i siły! Jestem pełna podziwu i uznania
Trzymam mocno zacisniete kciuki za Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum