sledzzę jej bloga i tyle, ze jakiś czas temu miała podejrzenie nawrotu choroy, potem jej tata zachorował, teraz jadą do ciepłych krajów na urlop. Ciągle się starają.
Wysłany: Czw 09 Lip, 2009 16:40
Witam wszystkich!!!
My z mężem staramy się od 4-5 miesięcy o dzidziusia. Mamy już jedno dziecko dwuletnie, wtedy "wyszło" nam za pierwszym razem, a teraz , bardzo sie dziwimy dlaczego sie nie udaje, chyba jest jakaś blokada psychiczna ehhhh...
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 4 razy Wiek: 31 Dołączyła: 12 Mar 2008 Posty: 35 Skąd: POMORSKIE
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 14:48
Witam!Słyszałyście coś o witaminach FEMIFERTIL dzisiaj wyczytałam w necie że niby pomagają zajść w ciąże tylko nie wiem czy można je kupić w aptece bo na tej stronie napisali że kupno tylko u nich więc nie wiem czy to czasami nie jakieś świństwo
Czesc my staramy się ok 4 lata.Miałam dwie inseminacje :( zastanawiam się czy nie kupić Femifertil to taki lek na płodność ,już mi brak słów nie wiem co robić .Czy któraś z was leczy się w klinice ??
Witam.
Nasze starania o pierwsze dziecko trwały całe 7 lat .
Te lata były pełne różnych skrajnych emocji.Nie chciałabym tego przeżywać znowu i nikomu nie życzę.
Po różnych badaniach,zabiegach,zmianach lekarzy,kilku(5 może 6)inseminacji,nieudanym IVF i w końcu po drugim IVF/ICSI upragniona ciąża...
Obecna ciąża spadła na nas nagle-normalna,książkowa wpadka
Miałam w październiku wracać do pracy z wychowawczego...
Te dwie krechy na teście to było naprawdę cudowne wydarzenie,którego nikt by sie nie spodziewał.
Moje obie ciąże traktuję jako prawdziwy cud i modlę się o to,żeby mój Okruszek,którego mam pod serduszkiem zadomowił się aż do szczęśliwego rozwiązania
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie starające się babeczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum