Monia, no fajne wykresiki, ale że się spytam ... no i?? Coś z tego wynika??
ciąża ;) a tak wkleiłam, bo może któraś starająca się lubi patrzeć i "niestety" porównywać do swojego wykresy wiem,ze to głupie i serwuję sobie dodatkowy stres,ale lubię to jakby co to Ines_ka, nie krzycz na mnie
oże któraś starająca się lubi patrzeć i "niestety" porównywać do swojego wykresy
no i powiedz mi co w dalszym ciagu z nich wynika?? Jakiś wspólny mianownik? Widać owulację zakończoną plusem, ale nic poza tym, co tu jest do porównywania??
Moniqa napisał/a:
wiem,ze to głupie i serwuję sobie dodatkowy stres
to, ze głupie to sama powiedziałaś ale po jaką cholerę ten dodatkowy stres? Możesz to lubić jak cholera, ale w zaden sposób Ci to nie pomoże, a może zaszkodzić. Często się tak zdarza (i to powinnaś znaleźć włąśnie na 28dni), że dziewczyny, które mają parcie na dziecko długo nei zachodzą w ciążę mimo sprzyjających okoliczności ku temu. Winien jest właśnie stres wynikający z ciagłego myślenia o dziecku i życia od @ do owulacji i od owulacji do ewentualnego testu ... Zwariować można
Moniqa napisał/a:
jakby co to Ines_ka, nie krzycz na mnie
nie mam zamiaru, to Ty serwujesz sobie stres i narażasz się na niepowodzwnia.
Wiem co mówię, sama to przechodziłam przy Hani
wstawiam tak se dla takich wariatek jak ja, które lubią po prostu przeglądać ja tam sie lepiej czuję i mniej stresuję do końca cyklu jak przeglądam wykresiki zaciążone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum