Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
brak okresu i bóle brzucha
Autor Wiadomość
krycze 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 00:05   brak okresu i bóle brzucha

nie mam pojęcia co się ze mna dzieje. dokładnie od dwóch miesięcy nie mam okresu. robiłam test ciążowy i to nie jeden wszystkie wyszły negatywnie. ale od paru dni w okolicy podbrzusza mam krótkie bolesne skurcze prawie takie samie jakie miewam podczas miesiączki. ciąza to u mnie mało prawdopodobne bo z chłopakiem uważamy
Niestety mieszkam w Anglii i wizyta u lekarza skończyła się na pobraniu krwi a na wyniki mam czekac droga pocztową. Wynikow nie ma a ja coraz bardziej sie niepokoje . co to moze być???

Ania1981 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 65 razy
Wysłany: Sob 05 Lip, 2008 21:35   

mnie ostatnio @ spózniała sie i trzy testy ciążowe pokazywały ze w ciazy nie jestem .Co było mało prawdopodobne ale wiadomow padki zdarzaja sie.
podczas badania gin zwykłego ,usg dopochwowego potwierdziło sie ze w ciazy nie ejstem ze nie am zadnych powodów wewnetrzych dlaczego 2 brak.klimatu nie zmieniałam stresów nie przechodziłam nie odchudzałam sie ani drastycznie nie przytyłam.@ przyszła sobie o miesiac poźniej podczas wakacji nad morzem od tak.
czasem tak sie zdarza.

Ines_ka 
Nie mOże PrzeStać
Wyrodna Matka

Pomogła: 510 razy
Wysłany: Sob 05 Lip, 2008 22:52   

krycze, jesli miałaś ostatnio sporo stresów czy zmiane klimatu czy cokolwiek innego niz zwykle to Ci się po prostu mogła owulacja przesunąć istąd brak okresu. A te bóle podbrzusza mogą wskazyać - moim zdaniem - na zbliżajacy się okres.

krycze 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 00:14   

dziewczyny dzieki wielkie. stresy to miałam właśnie z tego ze sie tak spóżnia ale Ines_ko miałas racje te bóle brzucha to był właściwy objaw wkońcu nadeszły te ciężkie dni a le dla mnie jak szcześliwe. ale takie figle zeby mi płatac:))

zaneta 
Niby jEst a Nie mA
mamusia bobaska

Pomogła: 19 razy
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008 20:49   

Odpowiem ci tak jeśli nie masz okresu a to nie okaże sięciąża bo u mnie własnie tak sie zaczeło to może też być tak że masz jakąś infekcje i niestety lekarz jest potrzebny ,gdybanie nic nie pomoże,a niepewność też może zaburzyć nie pojawianie się miesiączki i w końcu się pojawi przeczytałąm początek a nie czytałam reszte postostów

aneczka22 
Niby jEst a Nie mA
aneczka22

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob 25 Paź, 2008 13:42   

hejj, ja też mam podobny problem. Okres mi się spóznia już 21dni, tak się zastanawiem,czy moglo to być wynikiem stresu związanego ze szpitalem? na początku miesiaca leżałam tydzień czasu i robili mi rózne badania na wątrobe w tym tomograf z kontrastem i scyntrografie izotopami. Myślicie,ze to moglo jakoś wpłynąc? Ciąże wykluczam,bo rozstałam sie z chłopakiem i raczej wiatropylna nie jestem... 8-)

ReniaZ 
JakAś takA cichA
mama Patrycji

Pomogła: 49 razy
Wysłany: Wto 28 Paź, 2008 17:06   

jejku a ja nie mam okresu od tygodnia, posżłam do lekarza bo jajniki mnie bolały a dopiero leczyłam torbiel antykonceptami...lekarz mnie zaniepokoił bo powiedział ze mam podejrzanie przerośniętą błonę śluzowa ale on ciąży nie widzi, kazał zrobić test ciażowy i test mi dziś wyszedł pozytywny na ciążę...juz sama nie wiem, niepokoję sie

Odpowiedz do tematu