Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 00:05 brak okresu i bóle brzucha
nie mam pojęcia co się ze mna dzieje. dokładnie od dwóch miesięcy nie mam okresu. robiłam test ciążowy i to nie jeden wszystkie wyszły negatywnie. ale od paru dni w okolicy podbrzusza mam krótkie bolesne skurcze prawie takie samie jakie miewam podczas miesiączki. ciąza to u mnie mało prawdopodobne bo z chłopakiem uważamy
Niestety mieszkam w Anglii i wizyta u lekarza skończyła się na pobraniu krwi a na wyniki mam czekac droga pocztową. Wynikow nie ma a ja coraz bardziej sie niepokoje . co to moze być???
mnie ostatnio @ spózniała sie i trzy testy ciążowe pokazywały ze w ciazy nie jestem .Co było mało prawdopodobne ale wiadomow padki zdarzaja sie.
podczas badania gin zwykłego ,usg dopochwowego potwierdziło sie ze w ciazy nie ejstem ze nie am zadnych powodów wewnetrzych dlaczego 2 brak.klimatu nie zmieniałam stresów nie przechodziłam nie odchudzałam sie ani drastycznie nie przytyłam.@ przyszła sobie o miesiac poźniej podczas wakacji nad morzem od tak.
czasem tak sie zdarza.
krycze, jesli miałaś ostatnio sporo stresów czy zmiane klimatu czy cokolwiek innego niz zwykle to Ci się po prostu mogła owulacja przesunąć istąd brak okresu. A te bóle podbrzusza mogą wskazyać - moim zdaniem - na zbliżajacy się okres.
dziewczyny dzieki wielkie. stresy to miałam właśnie z tego ze sie tak spóżnia ale Ines_ko miałas racje te bóle brzucha to był właściwy objaw wkońcu nadeszły te ciężkie dni a le dla mnie jak szcześliwe. ale takie figle zeby mi płatac:))
Odpowiem ci tak jeśli nie masz okresu a to nie okaże sięciąża bo u mnie własnie tak sie zaczeło to może też być tak że masz jakąś infekcje i niestety lekarz jest potrzebny ,gdybanie nic nie pomoże,a niepewność też może zaburzyć nie pojawianie się miesiączki i w końcu się pojawi przeczytałąm początek a nie czytałam reszte postostów
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 21 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sob 25 Paź, 2008 13:42
hejj, ja też mam podobny problem. Okres mi się spóznia już 21dni, tak się zastanawiem,czy moglo to być wynikiem stresu związanego ze szpitalem? na początku miesiaca leżałam tydzień czasu i robili mi rózne badania na wątrobe w tym tomograf z kontrastem i scyntrografie izotopami. Myślicie,ze to moglo jakoś wpłynąc? Ciąże wykluczam,bo rozstałam sie z chłopakiem i raczej wiatropylna nie jestem... 8-)
jejku a ja nie mam okresu od tygodnia, posżłam do lekarza bo jajniki mnie bolały a dopiero leczyłam torbiel antykonceptami...lekarz mnie zaniepokoił bo powiedział ze mam podejrzanie przerośniętą błonę śluzowa ale on ciąży nie widzi, kazał zrobić test ciażowy i test mi dziś wyszedł pozytywny na ciążę...juz sama nie wiem, niepokoję sie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum