Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 14:27 chcę mieć dziecko...
Mój mąż przez jakiś czas brał tabletki na polepszenie wzwodu, nazywają się Permen. Czy wasi mężczyźni również tego używali? Pytam, bo boję się, że będę miała problemy z zajściem w ciążę? Satramy się od miesiąca o dzidziusia i póki co nic sie nie dzieje... boję się, bo strasznie chcę mieć dziecko :(
ajjjj uspokoiłam się trochę, bo przeczytałam gdzieś, że po tym permenie, to co najwyżej mojemu mężczyźnie się może jakość nasienia poprawić heh, także może już wkrótce pojawi się nie jedno, a dwoje maluszków heh super by było
słuchajcie czytałam gdzieś na forum, że mąż jakiejś dziewczyny brał Permen i ona zaszła w ciążę, starali się co prawda pół roku, ale zaszła, myślicie, że ze mną też tak może być? że trzeba jeszzce troche poczekać ;( ???
Dopiero jeśli w ciągu 12 miesięcach regularnego współżycia, bez stosowania jakichkolwiek środków antykoncepcji, nie dojdzie do poczęcia dziecka, można mówić o niepłodności lub problemach i zacząć się leczyć.
A wy macie jeszcze dużo miesięcy do starań
Nie jedna by tak chciała odrazu za pierwszym razem
Ale nie zawsze tak jest
Fresca, mam nadzieje że uda wam się i bedzie to 2 dzieci naraz
Tylko z tą ciążą bliźniaczą to często czysty przypadek
Fresca, po pierwsze cierpliwosc w tych sprawach,poczytaj na forum ile staraja się dziewczyny lub ile się starały i nie łam się dopiero zaczynacie.Życze powodzenia
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Cierpliwości... jak będziesz myśleć tylko o tym to się zblokujesz i nic z tego nie będzie. Wyluzuj, odpręż się i wtedy spróbujcie. Wiem, łatwo mówić jak koniecznie chce się mieć dziecko, sama jestem w takiej sytuacji i wiesz mi nic na siłę.
Dziewczyny... jestem w ciąży huraaaa! Taka jestem szczęśliwa, że nie mogę tego opisać!!! A już tak się bałam, że nic z tego nie będzie, że te tabletki męża chociaż były ziołowe mogły mu zaszkodzić. No ale nie zaszkodziły i są tego efekty czekamy już na rozwiązanie
Czytałam kolejno posty i już zbierałam odpowiedź o tym, że myśmy się strali 2 lata. Hormony, laparoskopia i dwa miesiące przed ciążą lekarz stwierdził, że jestem bezpłodna a tu się udało. Ale wiedzę, że Wam również. Więc tylko pogratuluję i pożyczę udanego i spokojnego rozwiązania:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum